Altınordu’dan Genç Oyunculara Moral Desteği

Altınordu’dan Genç Oyunculara Moral Desteği

Altınordu’da Erzurumspor deplasmanında 2-0 öne geçtikten sonra alınan 6-2’lik farklı skorun ardından teknik heyet, maçın ardından genç futbolculara moral vermeye çalıştı.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Erzurumspor karşısında ilk yarının uzatma dakikalarında yenilen iki gol sonrasında devre arasına 2-2 beraberlikle gidilmesinin kendileri olumsuz etkilediğini ifade ederek, “Devreye 2-0 gitsek durum çok farklı olurdu. Rakip 40 metre topu sürükleyerek gelip gol attı.

turnuva-2.jpg

Faul yapıp veya önüne geçip futbolcuyu durdurabilirdik, bunların hepsi tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Bireysel hatalar yapınca kalemizde gol gördük. Devrede genç oyuncularımızı motive etmeye çalışsak da yeterli olmadı. İkinci yarı bireysel hatalardan golleri kalemizde gördük. Artık bu maçı unutup önümüzdeki haftaki maça konsantre olmalıyız” diye konuştu.

mac2.jpg

Öte yandan Erzurumspor maçında kaleci Ali Emre Yanar’ın sakatlanmasından sonra kaleye geçen 16 yaşındaki genç kaleci Serhat Öztaşdelen’in kalesinde gördüğü goller nedeniyle üzgün olduğu görüldü. Teknik heyet ve takım arkadaşları maç bitiminde, havalimanında genç kaleciyi moral vermeye çalıştı.

SALI GÜNÜ ÜMRANİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLAYACAK

Gece geç saatlerde İzmir’e gelen Altınordu, Salı günü yapacağı çalışma ile gelecek hafta sonu lider Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Erzurumspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Ali Emre Yanar’ın tedavisine de hemen başlandığı belirtildi.

soyunmaodasi-2.jpg

ALTINORDU’DA HAFTA SONU TURNUVA GÜNÜYDÜ

Öte yandan Altınordu Kulübü’nde hafta sonu turnuva coşkusu yaşandı. Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U14, U13 ve Altınordu Minik Elitler U12, U11 ve U10 takımları Kuşadası’ndaki 5. Cumhuriyet Turnuvasına katıldı. Yine Altınordu Futbol Okulları’nda (AFO) eğitim gören 2009 doğumlu (U13) öğrencileri de İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya katıldı.

turnuva-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.