Altınordu'dan önemli galibiyet!

Altınordu'dan önemli galibiyet!

Spor Toto 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Altınordu, deplasmanda lig ikincisi Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederek, önemli bir galibiyete daha imza attı.

Sezonun ikinci yarısında üst üste 7 mağlubiyet alan Altınordu, Menemenspor’u deplasmanda Erzurumspor’u da içeride mağlup ettikten sonra bu hafta da Ümraniyespor engelini aşmasını bildi. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’ndaki maç öncesinde yoğun kar yağışı başladı. Zaman zaman yeşil zeminin beyaza büründüğü statta Altınordu’yu deplasmanda galibiyeti getiren golü 18. dakikada Volkan Fındıklı kaydetti. Ümraniye deplasmanından üç puanla dönen Altınordu, puanını 31’e yükselterek rakipleri arasındaki puan farkını kapatmış oldu.

2.jpg

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Karşılaşmanın bitiminde Altınordu soyunma odasında büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, galibiyet sevincini büyük bir coşku ile kutladı. Milli aranın ardından Altınordu, 3 Nisan’da Adanaspor ile oynayacak. Üç gün izin yapacak futbolcular, çarşamba günü Adanaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

9.jpg

HÜSEYİN EROĞLU: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hüseyin Eroğlu, “İki maçtır gol yemeden kazanıyorduk. Bu maçın zaten zor geçeceği belliydi. Bunun yanında zor saha şartları ile de mücadele ettik. Maç içinde zaman zaman kar yağdı, zemin ağırlaştı buna rağmen oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Ümraniyespor gibi ligi domine etmiş bir takıma karşı galibiyet almak kolay değil. Kazanma anlamında çok iyi savunma yaptık. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanılan üç puan çok önemli” diye konuştu.

4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.