Altınordu’dan önemli galibiyet

Altınordu’dan önemli galibiyet

Spor Toto 1. Lig’de İzmir derbisinde Menemenspor’u 1-0 mağlup ederek 7 maç sonra tekrar 3 puan kazanmayı başaran Altınordu’da yüzler gülüyor.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden ve sezonun ilk yarısının son haftalarına doğru aldığı galibiyetlerle tehlikeli bölgenin dışına çıkan Altınordu, ikinci yarının başından itibaren oynadığı 7 maçı da kaybetmişti. İzmir derbisinde Menemenspor’u 1-0 mağlup ederek 7 maç sonra tekrar 3 puan kazanmayı başaran lacivert-kırmızılı takım, puanını 25’e çıkararak, ligde 17. sırada yer aldı. İzmir ekibi düşme hattının hemen üzerinde yer alan rakipleri ile de puan farkını azaltmış oldu. Altınordu, cumartesi günü ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayacak.

8.jpg

AHMET İLHAN ÖZEK: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Altınordu’nun Menemenspor ile oynadığı karşılaşmada takımın galibiyet golünü atan tecrübeli futbolcu Ahmet İlhan Özek, kendileri adına çok önemli bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Deplasmandan önemli bir galibiyetle döndük. Alacağımız sonuçlarla bir an önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bu yer bize hiç yakışmıyor. 7 haftadır kazanamıyorduk, bu seriye de son vermiş olduk.” dedi.

Çok çalışmalarına rağmen kazanamamalarının takım içinde ister istemez olumsuz bir etki yarattığını belirten kaptan Ahmet İlhan Özek, “Çok iyi çalışıyoruz, iyi idman yapıyoruz. Fakat istediğimiz sonuçlar gelmeyince ister istemez bir baskı oluştu. Takımda çok fazla genç arkadaşımız olduğu için onlar da bu durumdan olumsuz etkilendi. Ben de genç futbolcuların ağabeyleri olarak onlara hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu galibiyeti tüm arkadaşlarıma armağan ediyorum. Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

6.jpg

Altınordu’nun genç futbolcularından Furkan Metin de “Özlediğimiz ve aradığımız galibiyeti Menemenspor önünde aldık. Ancak henüz hiçbir şey bitmedi, daha çok çalışıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Her şey daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN EROĞLU: TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bundan önceki maçlarda doğruları yapmalarına rağmen kazanamadıklarını hatırlatarak, “Deplasmanda çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Tüm takımın bu galibiyete ihtiyacı vardı. Bu galibiyet bundan sonra kazanacağımız 3 puanların müjdecisi oldu. Ben her zaman söyledim ve söylüyorum ‘Takıma güveniyorum’ çıkışımızı başlatacağız” dedi.

2-001.jpg

ALTINORDU’NUN GENÇLERİNE MİLLİ TAKIMLARDAN DAVET

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) futbolcularına milli takımlardan davet gelmeye devam ediyor. U16 Milli Takımımızın 8-10 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da Slovakya ile oynayacağı özel maçların kadrosuna ALFA U17/16 Takımından Onuralp Çevikkan, Fırat Başkaya, Muharrem Emir Erkul ve Furkan Emin Kaçmaz davet edildi. Yine U15 Milli Takımı’nın 8-10 Mart 2022 tarihlerinde Macaristan ile oynayacağı özel maçların kadrosuna da ALFA U15 Takımından Altan Ege Olcaytu ve Berkay İşcan çağrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.