Altınordu'nun hedefi galibiyet!

Altınordu'nun hedefi galibiyet!

Spor Toto 1. Lig’de yarın Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Altınordu'nun hedefi galibiyet kazanmak.

Ligde son iki haftaya girilirken düşme hattının hemen üzerinde yer alan Kırmızı-lacivertli takım, Balıkesirspor maçının son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Geçen hafta Kocaelispora karşı oldukça zorlu bir maça çıktıklarını dile getiren tecrübeli oyunculardan Ali Dere, “Kocaeli deplasmanında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle mücadele ettik. Zaten biz son 8-9 haftadır böyle oynuyoruz. Yarın taraftarımızın önünde Balıkesirspor’u mağlup ederek diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz. Bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız” diye konuştu. Hüsamettin Yener de Balıkesirspor maçını kazanarak bu sezon için mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti.

kdy-0007.jpg

HÜSEYİN EROĞLU: EN İYİ ŞEKİLDE KONSANTRE OLDUK

Ligde artık telafisi olmayan maçlar oynadıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da “Bundan önceki maçların telafisi vardı. Şu anda telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Rakiplerimizin puan kaybettiği anda lehimize sonuçlanacak bir durum ortaya çıkabilir ama biz rakiplerin kazanacağını düşünüyoruz. Bu nedenle kendi maçımızı kazanıp diğer maçları bekleyeceğiz” diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, Balıkesirspor’un lige veda etmiş olmasına rağmen bu maça çok iyi konsantre olduklarını ve istedikleri üç puanı alacaklarını sözlerine ekledi. Öte yandan Altınordu Taraftarlar Derneği tarafından Balıkesirspor maçının son çalışması öncesinde Altınordulu futbolculara baklava dopingi yapıldı.

ubhd6200.jpg

ALTINORDU’DA TEK EKSİK ERDİ DİKMEN

Altınordu’da yarınki maç öncesinde Kocaelispor maçında sakatlanan Erdi Dikmen, bu maçta ve son haftadaki Boluspor maçlarında forma giyemeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.