Altınordu'nun hedefi şampiyonluk!

Altınordu'nun hedefi şampiyonluk!

Altınordu kaptanı Ahmet İlhan Özek, kulübün kuruluşunun 100. yılında şampiyon olarak adlarını tarihe yazdırmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da yeni sezon hazırlıkları İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam ediyor. Antrenman öncesinde Altınordu TV’ye konuşan kaptan Ahmet İlhan Özek, yeni sezonun herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi. Tecrübeli oyuncu, iki sezon önce Altınordu’ya geldiği yıl Süper Lig’i play-off finalinde kaybettiklerini hatırlatarak, “Geçen yıl da şampiyonluk kadar değerli ligde kalma mücadelesi verdik. Herkesin ‘Altınordu ligden düştü’ yorumları yaptığı ortamda takımı son 10 haftadaki mücadelemizle ligde tuttuk. Bu yıl geçen yılki kadro korundu. Ligde başarı kazanan takımların bir çoğuna baktığınız zaman kadro istikrarı gözüküyor. Bu yıl biz de kadromuzu koruduk.” dedi.

ubhd5428.jpg

Geçen sezonun son 10 haftasındaki başarı ile adlarını tarihe yazdırdıklarını belirten Kaptan Ahmet İlhan Özek, yeni sezonla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu sezon kendi adımıza çok önemli. Bu yıl kulübümüzün kuruluşunun 100. yılı. 100. yılımızda şampiyon olarak adımızı tarihe yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

FURKAN METİN: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Altınordu’nun genç futbolcularından Furkan Metin de yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hazırlıklarının iyi şekilde devam ettiğini dile getiren genç futbolcu, “Bu sezon kendimize şampiyonluk hedefi koyduk. Çok çalışıp sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi. Furkan Metin, yeni sezonda daha fazla forma şansı bulup, gelecek sezon sonunda yurt dışına transfer olmak istediğini sözlerine ekledi.

SAĞLIK KONTROLLERİ BAŞLADI

Öte yandan Altınordu’da yeni sezon öncesinde sağlık kontrolleri başladı. Teknik Direktör Ufuk Kahraman ve futbolculardan bir grup Medicana International İzmir Hastanesi'nde kontrolden geçirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.