Altınordu'nun yükselişi devam ediyor!

Altınordu'nun yükselişi devam ediyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ligde Boluspor engelini de aşarak yükselişini sürdürdü.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig'de maç yapmadan geçirdiği 16. haftanın ardından Kocaelispor, Balıkesirspor ve Boluspor maçlarını kazanarak üç maçta 9 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı-lacivertli takım, Boluspor galibiyeti ile ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı.

7.jpg

Ahmet Dereli Yine Boş Geçmedi

Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor deplasmanında 4 gol birden atan Ahmet Dereli, Boluspor maçını da pas geçmedi. Tecrübeli oyuncu takımın ilk golünü atarken, oyuna sonradan dahil olan Sami Satılmış da uzatma bölümünde galibiyet golüne imza attı.

2.jpg

Hüseyin Eroğlu: İlk Yarıyı İyi Yerde Tamamladık

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ise şunları ifade etti: “Bazı maçlarda skor anlamında istediğimiz sonuçları alamamıştık. Fakat son 5 maçta 4 galibiyet aldık. Ligin dibinden hızlı bir şekilde çıkmış olduk. Her zaman oyuncu üzerinden değil oyun planı üzerinden bir sistemimiz var. Boluspor maçına bakacak olursak ilk bölümde birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen istediklerimizi yapamadık. Maçın ikinci yarısında Ali Emre Yanar’ın kurtarmış olduğu penaltı maçın kırılma anıydı. Karşılaşmayı kazanmak için birçok gol pozisyonuna girdik ve maçı bırakmadık. Uzatmalarda gelen golle ilk yarıyı 22 puanda tamamlamış olduk. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. Devre arasında yapacağımız nokta transferlerle ikinci yarıda çıkışa geçen bir Altınordu izleteceğiz”

10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.