Altınordu'ya idmanda destek!

Altınordu'ya idmanda destek!

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Spor Toto 1. Lig’de pazar akşamı MKE Ankaragücü ile oynanacak karşılaşma öncesinde Altınordu idmanını ziyaret etti.

Altınordu Spor Kulübü Derneği üyeleri adına bir konuşma yapan Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “Bizler sizleri çok seviyoruz. Altınordu camiasını temsilen bugün sizlerin yanındayız. Altınordu bizim takımımız, alacağınız her türlü sonuçta sizlerin yanınızdayız. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. Şu anda ligde istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama tekrar toparlanıp istediğimiz sonuçları almaya başlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da “Derneğimizin bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. Daha önceki yıllarda böyle süreçler yaşadık fakat toparlanmasını bildik. Şu anda bir geçiş süreci yaşıyoruz” diye konuştu.

a61i2304.jpg

HÜSEYİN EROĞLU’NDAN ANKARAGÜCÜ MAÇI AÇIKLAMASI

Öte yandan Hüseyin Eroğlu, Pazar akşamı MKE Ankaragücü ile oynanacak karşılaşma hakkında ise Altınordu TV’ye şu açıklamayı yaptı:

“Pazar akşamı kadro kalitesi güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Son haftalardaki güzel oyunumuzu skorla birleştiremedik ama oynanan oyun umut vermeye başladı. Bir yerden sonra güzel oyun skor da getirecektir. Oyun sistemimizi sahaya yansıtıp Ankaragücü maçında sahadan üç puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

a61i2355.jpg

SAKAT FUTBOLCULARIN SON DURUMU

Ankaragücü ile oynanacak karşılaşma öncesinde Altınordu’da sakatlıkları süren oyuncular hakkında kulübün resmi sitesinden bilgilendirme yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Eyüpspor ile oynanan maçta sağ üst arka adale grubunda yırtık oluşan Şeref Özcan’ın tedavi ve rehabilitasyon süreci devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş. maçında sakatlanan Yusuf Can Esendemir’in de tedavisinin sürdüğü açıklandı. Sol ön çapraz bağ ameliyatı olan Altar Han Hidayetoğlu ve Anıl Doyuran’ın da fizyoterapistler eşliğinde rehabilitasyon programlarının sürdüğü belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.