Altınordu’ya Medicana'dan Sağlık Sponsorluğu

Altınordu’ya Medicana'dan Sağlık Sponsorluğu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Medicana International İzmir Hastanesi ile olan sağlık sponsorluğu sözleşmesini yeniledi. İmza töreninde konuşan Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Medicana International Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık sponsorluğu sözleşmesi imza törenine Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, Altınordu Futbol Akademisi U14 Takımı’nın yanısıra Altınordu Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun ve Kulüp Doktoru Raşit Şimşek; ile hastane yetkilileri katıldı.

SPORCU SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Medicana International İzmir Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sporcu sağlığının, profesyonel futbol sektöründe en önde gelen destek unsurlarından biri olmasına rağmen, kulüplerin bu konuda yatırım yapmadığınI söyledi.. Özkan, “Medicana Sağlık Grubu, hem A takımımıza hem de akademiye destek veriyor. Bu bizler için çok önemli. Biz fiziki temasa dayalı spor yapıyoruz. Sakatlıklarımız da çoğunlukla oluyor. Bütün bir yıl boyunca çocuklarımıza ve A takımına sabırla destek veren tüm Medicana çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu sezon da birlikte olacağımız için mutluyuz” dedi.

aw696653-04.jpg

ULVİ ÜNAL: BİR HAYALİM VAR

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ise Medicana Sağlık Grubu’nu temsilen, Altınordu Futbol Kulübü çatısı atında olmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Ünal, bu sezonda Altınordu’nun sağlık sponsoru olduklarını belirterek “Az çok futboldan anlayan hemen herkesin önünde saygı ile eğildiği, felsefesi olan, Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp. Cumhuriyet’in ilk kulübü ve Cumhuriyet’in çocukları da burada. Göğsümüzü kabartan bir tablo. Altınordu sadece kulüp değil bir yaşam tarzı” dedi.

İzmir’in tüm spor kulüplerine sağlık sponsorluğu desteği verdiklerinin altını çizen Ünal, “Benim bir hayalim var. Bu spor kulüplerinin hepsinin bir arada olduğu bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza atmak istiyorum. Herkes bir arada olsun, biz de ön ayak olalım. Bu sene bu hayalimi hayata geçirmek istiyorum” diye konuştu.

aw696653-01.jpg

ALTINORDU TV’YE ÖZEL AÇIKLAMALAR

İmza törenin ardından Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Ünal, “Altınordu gibi köklü bir kulübün yanında olmak bizim adımıza büyük bir mutluluk. Altınordu hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu sene geçen seneki gibi desteği vereceğiz. Yoğun bir tempo da olsa Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt’u da Altınordu Kulübü’nü ziyaret etmesini sağlayacağız. Kendisi çok iyi bir futbol gözlemcisidir. Medicana’nın MBA diye bir eğitim tarafı var. Sporcu sağlığı konusunda çalışmalarımız var.” dedi.

Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan da “Medicana Sağlık Grubu’na her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Altınordu organizasyonu geniş bir yapı. Hem A Takım hem Akademi’deki futbolcularımızın yanında oldular. Medicana Grubu da bizim tesislerimize her zaman misafir olarak gelebilirler. Onları tesislerimizde ağırlamaktan gurur duyarız. Medicana Grubu, Türkiye’nin değişik yerlerine yayılmış hastaneleri ile Türk halkına hizmet veriyor. Onlara destekleri için teşekkür ediyoruz”

aw696653-02.jpg

Öte yandan, Altınordu Futbol Kulübü A takımı oyuncuları da sağlık muayenesinden geçti. Kardiyoloji, Ortopedi, Dahiliye gibi çeşitli branşlarda sağlık kontrolleri yapılan futbolcuların herhangi bir sağlık sorununun olmadığı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.