Ambulans şoföründen kan donduran paylaşım!

Ambulans şoföründen kan donduran paylaşım!

Pazar günü oynanan Göztepe Altay maçında yaşanan olayların başlamasına neden olan sis ve fişekleri stada sokan özel ambulans şoförü A.G.'nin sosyal medya paylaşımları kan dondurdu!

Spor Toto 1. Lig'de 27 Kasım Pazar günü oynanan ve 22. dakikada tatil edilen Göztepe Altay maçı, stata sokulan sis ve işaret fişeklerinin patlamasıyla futbolun kara gecesine dönmesine yol açmıştı.

Göztepe tribününde yer alan Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini maçın oynandığı Gürsel Aksel Statı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü Anıl Gügercin (25)'nin sosyal medya paylaşımları dehşet düşürdü.

Altay taraftarı olduğu düşünülen A.G.'nin 7 yıl önceki sosyal medya paylaşımında "Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek" ifadeleri yer alıyor.

63873c5a4e3fe0206c6d8e23.webp

goztepe-altay-maci-ambulans-soforu-anil-gugercin-in-sosyal-medya-paylasimlari-dikkat-cekti-ya-kupayi-kaldiririz-ya-da-donerleri-1094383-1.jpg

A.G.'NİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI!

f07fa532-e0af-4bfb-a7d5-c0f3e5359e1f-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde, Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı yaralayan işaret fişeği ile diğer suç aletlerini 2 sırt çantasıyla stadyuma soktuğu belirlenip, gözaltına alınan ambulans şoförlerinden A.G.’nin, daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı için 6222 sayılı ’Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’dan kaydının bulunduğu ortaya çıkmıştı. Şüpheli A.G.’nin maçtan 1 gün önce taraftar grubuyla buluştuğu ve oradaki konuşmanın ardından işaret fişeklerini stada sokmaya karar verdiği belirtilmişti. 4 şüphelinin, patlayıcı ve yanıcı malzemeleri Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndan aldıktan sonra sırt çantasıyla A.G.’ye teslim ettiği, sağlık personeli olduğu için aranmayan A.G.’nin de çantayı tuvalete bıraktığı aktarılmıştı. Tuvaletteki çantayı alan bir taraftarın, içindeki fişekleri taraftara dağıttığı, fişeklerden birini Furkan E.’nin ateşlediği öğrenilmişti.

AMBULANS ŞOFÖRÜ A.G.’NİN İFADESİ

46a2a4f5-4c11-4885-8d3e-2548dfe2907c.jpg

İfadesinde, taraftarlarla buluştuğunda kendisine fişekleri stada sokması için yapılan teklifi kabul ettiğini söyleyen A.G.’nin, maç günü bu eylemi gerçekleştirdiğini ancak çantayı tuvaletten kimin aldığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.