Ameliyatsız vücut estetiği mümkün!

Ameliyatsız vücut estetiği mümkün!

Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı & Eğitmen Master Figen Aktosun, Ameliyatsız vücut estetiği hakkında açıklamalarda bulundu

Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı & Eğitmen Master Figen Aktosun, “Pandemi kiloları hepimizin başının derdi. Kilo almamızın en önemli faktörü son bir yılda daha az hareket edip daha fazla yemek yememiz, üstelik daha karbonhidrat ağırlıklı ve daha ağır yemekler yememiz. Kadınlar da erkekler de mutfak yeteneklerinde kendi sınırlarını zorlamaya başladı. Ancak bu gidişata dur demek gerekiyor; çünkü kilolar daha fazla bedenimizde yer etmeden vedalaşmalıyız. Peki nasıl? Sorusunun cevabına gelecek olursak. Öncelikle yeme alışkanlıklarınızı kontrol edip, hafif egzersiz desteği ile yola çıkabilir, bunu özellikle bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmak için cihazlı uygulamalarla destekleyebilir; yaz gelmeden de istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Ameliyatsız vücut estetiği olarak da adlandırdığımız cihazlı uygulamalarla; iyileşme süresi yaşamadan, hastanede yatmadan ve kimse fark etmeden bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilir, sıkılaşabilir, yaza iddialı ve mutlu bir giriş yapabilirsiniz. Bu uygulamaları durumunuza göre bir arada ya da tek başına yaptırabilirsiniz.” dedi.

mailservice-002.jpg

LPG – Endermolab  - Lipomasaj tekniği ile incelme

Endermolab mekanik uyarım sistemiyle bağ doku hücrelerine etki ederek hücresel aktivasyon sağlayan tek uygulamadır. Bölgesel yağlanmada, selülitten dolayı oluşmuş portakal kabuğu görünümün iyileştirilmesinde, basen ve kalça hatlarını şekillendirmek ve incelmek konusunda oldukça etkili sonuçlar elde etmemizi sağlayan bir cihazdır. Seans uzunlukları 40 dakika olup haftada 2-3 defa uygulandığında 8 seanslık bir programla maksimum etki alınmaktadır. LPG ile bel, karın çevresi, basen, iç bacak ve kollara rahatlıkla uygulanabilmektedir. Acısız bir uygulamadır, ancak ödem ve selülit olan bölgelerde acı duyulabilir. 3. seanstan sonra incelme fark edilir hale gelir. Daha etkin sonuç almak için mutlaka diyetinize dikkat etmeli sporla – yürüyüşle seansları desteklemelisiniz.

Akustik Şok Dalga Terapisi – Ses dalgaları ile vücut şekillendirme

Akustik Şok Dalga Terapisi (AWT), basınçlı ses dalgaları ile etki eden bir kas geliştirme, yağ doku parçalama ve vücut şekillendirme sistemidir. Cilde temas ederek yapılan uygulamada ses dalgalarının darbeleri cilt katmanlarını ve bağ dokuyu da geçerek kaslar üzerinde etkili olur, yağ hücrelerine basınç uygular ve kan dolaşımını harekete geçirir. Kan dolaşımının harekete geçmesi ve kasların çalışmaya başlamasıyla salgılanan hormonlar sayesinde metabolizma uyanır ve hızlanır, lenf drenaj sistemi daha iyi çalışmaya başlar.

Akustik Şok Dalga Terapisi, saniyeler içinde şok ses dalgaları üretir, altı bara kadar uygulayabildiği basınç ile bu ses dalgalarının derine iletimini sağlar. Yüksek enerjili şok dalgaların cilt yüzeyinde herhangi bir acı, yanma ya da ağrıya neden olmaz.

Akustik Şok Dalga Terapisi, selülitli görünümün iyileştirilmesi, sıkılaşma, bölgesel kas güçlendirme. (Karın kası, kalça kası), bölgesel incelme, bölgesel zayıflama, vücut şekillendirme ve cilt pürüzsüzleştirmede etkin sonuç sağlar.  Kişinin ihtiyacına göre 8-10 seans arasında önerilmektedir. Bu uygulama sırasında su tüketimine özellikle dikkat edilmeli günde 2.5-3 litre su içilmelidir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.