“An’ da ol! , Farkında ol!”  Her şey denge, unutmayın! 

“An’ da ol! , Farkında ol!”  Her şey denge, unutmayın! 

Sibel Uzun yazdı...

Geçmişe odaklanırsanız pişmanlık, suçluluk, şikâyet, üzüntü, kızgınlık duygularına kapılırsınız. Geleceğe odaklanırsanız endişe, gerginlik, korku, stres, kaygı ve huzursuzluk duygularına kapılırsınız. An’ da olup, farkındalığınızın farkında olursanız özgürlük, huzur, neşe, sevgi, öz değer, öz saygı ve mutluluk duygularıyla tam manasıyla merkezde ve dengede olursunuz...

Düşüncelerinizi izlemeyi bırakmalısınız, tüm bilincinizi ve farkındalığınızı “Şimdi’ ye” getirerek sadece anın içinde olmaya ve zihinsel boşluklar var etmeye başlamalısınız. Bu boşluklar sayesinde zaman içerisinde ayna nöronlarınızın yardımıyla farkındalığınızı topladığınız kuantum alanınızda hayati değişimler başlar.

e21e1ce9-6bca-4d55-803e-d8a196d23532.jpeg

Şimdi, en yalın haliyle şimdi ki zamana yakınlaşma zamanının geldiğini hatırlatmak istiyorum. Son zamanlarda tüm dünyada yaşananlar aslında bizlere fazlasıyla ipucu veriyor ve evren dili diyor ki; “farkındalığının farkına varır, frekansını yükseltirsen senin için fazlasıyla çalışmaya hazırız”. Şuraya özellikle dikkat çekmek istiyorum, evren dili bu kadar pozitif odaklıyken bizler ne kadar negatif odaklı olursak yine aynı söylemle enerjiler çalışmaya başlar. Burada bize düşen tüm farkındalığı pozitif odakta tutum yola devam etmekten geçiyor.

Baktığımızda basit gibi görünse de, yeniçağın dikkatimizi sürekli dağıtan etkileri ve süre gelen hızlılığı nedeniyle bu yaşam biçimini içselleştirmek pek kolay değil. Onun için ısrar ettiğim üzere düzenli olarak farkındalık meditasyonları yapmak şart. Düzene girmekte zorlanırsak lütfen her gün 5 dakika ayıralım kendimize ve sadece sessizce kalıp gözlerimiz kapalı bir şekilde sadece nefesimize odaklanıp kalp atışlarımızı dinleyelim. Günlük ayırdığımız 5 dakikayı zamanlara arttırarak devam ettirelim.

Uyanışın hızlanması bilinçli farkındalıkla gerçekleşir ve anda olmanın bize katacakları öyle derin öyle hissedilir oluyor ki tariflemek için tadımlamak şart diyebilirim. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, kaliteli bir yaşam için kendinizi yeniden programlayın. Bilinçli farkındalık anda gerçekleşir ve size yepyeni yaşamın kapısını aralar. Etrafınızda olup biten tüm negatif duyguların farkında olmaya başlarsınız. Hemen takibe olumlu bakış açısı geldiğinde anda olmanın keyfiyle olayları ustalıkla çözümleyebilir ve etrafınızdaki her şey ve herkesle sağlıklı iletişimin, üretebilmenin, odaklanmanın ve sükunetin keyfini çıkarmaya başlarsınız. Anda olmak sizi kendi merkezinize taşır ve ilahi hattınıza bağlanmanıza olanakta tanır.

 Unutmayın her şey denge! Modem sizsiniz, antende sizde.. 

Tüm bağlantı şifrelerinin sizde olduğunu hatırlayın. Kuantum sonsuz olasılıklardaki tüm güzellikleri alanınıza dahil etmenin en kolay yolu anda kalmaktan ve ilahi hattınıza bağlı olmaktan geçer. Tüm hikayenin asıl başlangıcı sizsiniz ve anda kalarak hayatınızın resmine çok daha iyi bir gözlemci olabilirisiniz. Konfor alanınızdan çıkın ve önce zihninizden başlayın. Zihninizi susturmaya başladığınız anda kalbinize ulaşmış olacaksınız, onun yönlendirmesine izin verin ve ruh, beden, zihin dengesinin tadını çıkarın canım dostlarım…

Her anınızın mucizelerle dolu olduğunu ve asıl mucizenin ta kendisi sizin oldupunuzu hele hiç unutmayın.

Yaradan’a, en güzele emanetsiniz, hoşça kalın..

Işıltınıza sahip çıkın ve daimi ışıkta kalın..

Sevgimle,

Aşk OLsun, Şifa OLsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.