Anadolu Ateşi Dans Okulu Westpark’ ta açılıyor!

Anadolu Ateşi Dans Okulu Westpark’ ta açılıyor!

Anadolu Ateşi Kasıp Kavuracak!

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, Ege’nin En Büyük Outlet’i Westpark Outlet yepyeni markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Açıldığı günden bugüne bölgeye yepyeni bir soluk getiren, hesaplı ve ferah alışverişin en güzel noktası Westpark Outlet Mustafa Erdoğan yönetmenliğinde Anadolu Ateşi Dans Okulu’ nu hayata geçiriyor. 12 Ekim Cumartesi günü Kıvılcım Dans gösterisi ile başlayacak açılış seremonisi gün boyu devam edecek.  Alanında uzman eğitmen kadrodan oluşan dans okulu, 12 Ekim 2019 tarihi itibariyle Westpark Outlet’ te öğrencileriyle buluşacak. 4 yaştan başlayarak her yaşa yönelik eğitim verecek olan okulda BKM’ nin de işbirliğiyle sadece dans ve müzik değil, tiyatro bölümü de yer alacak. 

anadolu-atesi-1-001.jpg

4 yaş ve üzeri çocuk ve gençler için oluşturulan sınıflarda; Anadolu Ateşi Koreografisi, Modern Dans, Bale, Cimnastik, Hip-Hop, Break Dance, Street Jazz, Halk Dansları, Roman, Sirtaki, Tango, Temel Cimnastik gibi farklı branş ve alanlarda eğitimler verilecek. Çocuk gruplarında 8 ay sürecek eğitimler yılsonu büyük dans gösterisi ile sona erecek.

Anadolu Ateşi, alanlarında uzman koreograf ve eğitmen kadrosu ile birlikte yenilikçi eğitim metotları uygulayarak yetişkin bireylere de dans eğitimi verecek. Yetişkin gruplarında; Sirtaki, Tango, Vals, Modern Dans, Street Jazz, Pilates, Zumba, Latin Dansları, Halk Dansları, Oryantal ve Roman olmak üzere birçok branş ve alanda eğitimler verilerek, dersler yıl boyunca devam edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.