Anadolu Kardeşlik Derneği'nden Aydın Şengül'e ziyaret

Anadolu Kardeşlik Derneği'nden Aydın Şengül'e ziyaret

Dernek Yönetimi Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel kurul toplantısı ile başkan ve yeni yönetimin seçildiği Anadolu Kardeşlik Derneği Yönetimi İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın ardından çeşitli kardeş dernekler ve siyasi parti temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Dernek Yönetimi Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Olağana Genel Kurul sonrası yeni yapılanmaya giden Anadolu Kardeşlik Ve Sosyal Yarımlaşma Derneği çalışmalara hız verdi.Yeni yönetimle birlikte nezaket ziyaretlerine başlayan dernek yönetimi siyasi partileri ziyaret ederek yerel seçim sürecinde başarı dileklerini sundu.

Bu çerçevede bütün siyasi partilerin ziyareti başlangıcında AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü ziyaret eden Anadolu Kardeşlik yönetimi yerel seçim sürecinde başarı dileklerinde bulunarak, dernek olarak amaç ve hedeflerini anlattı.

Anadolu Kardeşlik Ve Sosyal Yarımlaşma Derneği Başkanı Emine Başdaş, Hiçbir siyasi ve görüş ayrımı yapmaksızın toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeyi amaçladıklarını ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi hedeflediklerini kaydederek, "Hepimizin birbirimize karşı her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ayrışmalara değil birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Derneğimizin temel ilke ve felsefesi de vatan sevgisi ortak paydasında toplumum tüm kesimleri ile buluşmak. Ülkemize karşı oynanan büyük oyunu bozmak toplumun bir kesiminin değil, her kesimin ve vatanseverin sorumluluğudur" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.