ANAP Üyeleri İzmir'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

ANAP Üyeleri İzmir'de Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Ulucak Belediyesi'nin ANAPlı Eski Belediye Başkanı Ekrem Beşerler tarafından organize edilen kahvaltıda 150'ye yakın ANAP üyesi bir araya geldi.

 

Kemalpaşa Ulucak'ın eski Belediye Başkanı ANAPlı Ekrem Beşerler tarafından düzenlenen organizasyonla 150 ANAP'lı Alsancak'ta bir cafe restoranda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlikte ayrıca eski başbakan yardımcısı ve eski bakan Kaya Erdem kendisine ait "Demokrasinin İlk 50 Yılı" isimli kitabı da imzaladı.

Ulucak eski Belediye Başkanı Ekrem Beşerler’in organisazyonuyla yaklaşık 150 ANAP’lı Alsancak Eko Restoranda biraraya geldi. Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Devlet Bakanı Kaya Erdem kahvaltıda “Demokrasinin İlk 50 Yılı” adlı kitabını imzaladı.

ANAP

ANAP iktidarı dönemimde İzmir’e önemli yatırımların kazandırılmasında büyük payı olan Kaya Erdem, 16 sene İzmir’de politika yaptığını vurgulayarak, “İzmir  politika yaptığım değerli arkadaşlarım aklıma geliyor. Ekrem Beşerler aracılığıyla sizlerle burada buluşmak bana mutluluk verdi. Özellikle “Demokrasinin İlk 50 Yılı “ adlı kitabımın 3. Baskısını sizler için imzalamak beni ayrıca gururlandırdı. “ Dedi

Organisazyonun ev sahibi Ekrem Beşerler ise Kaya Erdem’in Türkiye siyasetinde önemli bir isim olduğunu belirterek şöyle konuştu. “ Bir vefa toplantısı yapalım istedik. Bu toplantının bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Bir dönem siyasete damgasını vurmuş ANAP’lı eski bakanlarımızı, vekillerimizi ve başkanlarımızı buarada ağırlamak bana onur verdi. Geleneksel hale gelen toplantımızda eski dostları buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Metin Öney ve Süha Tanık, Kaya Erdem’e İzmir’e yaptığı katkılarından dolayı plaket verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.