Ankara'da gündem; İzmir...

Ankara'da gündem; İzmir...

Ankara'da gündem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı..

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun tekrar aday adayı olmayacağını açıklamasının ardından CHP'de kulisler kızıştı. Ankara'da yapılan toplantılar ardı ardına İzmir gündemine düşmeye başladı. CHP TBMM Grup Başkanı Egin Altay, İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un yediği yemeğin ardından bu kez başka bir görüşmeyle ilgili fotoğraf parti kulislerine düştü.

Son günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Parti Meclisi Üyesi İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger ve CHP Ankara İl Disiplin Kurulu eski Üyesi Eşbar Atilla'nın bir arada olduğu masa gündeme oturdu. Özellikle imza sürecinde Aksünger ile gerginlik yaşayan Özkan'ın aynı masada bulunması parti kulislerinde, "Buzlar eridi başkan adaylıkları için güçbirliği yapılacak" yorumlarına neden oldu.

11111111-002.jpg

Özkan Büyükşehir, Aksünger Konak

Bilindiği üzere; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları, CHP Parti Meclisi Üyesi İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger'in adı ise Konak Belediye Başkanlığı için konuşuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.