Anlamadığın işlere karışma!

Anlamadığın işlere karışma!

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, twitterdan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay'a Özalan'a çıkıştı.

Dervişoğlu eski futbolcu olan AK Partili Özalan'a, "Anlamadığın işlere karışma. Tartışmalı bir ofsayt kararı olursa danışırız sana" dedi.

2541316.jpg

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu ve İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili-İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun bir videosunu paylaşarak, “İyi Partili Müsavat Dervişoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu için "Akıldan vareste." ifadesini kullandı. İttifakınızı yöneten kişi akıldan vareste ise siz ne oluyorsunuz? İttifakı sürdürüp danışıklı dövüşle milleti aldatamazsınız” dedi. Bunun üzerine Dervişoğlu Özalan’ın twiti alıntarayarak, “Tartışmalı bir ofsayt kararı olursa danışırız sana... Anlamadığın işler karışma!” dedi.

ÖZALAN’DAN YENİ TWEET

Özalan daha sonra yeni bir tweet atarak, “İyi Parti Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, gelen tepkilerden korkup hesabını kapatmış. Arkadan atıp tutuyor. Madem ofsayta meraklısınız, söyleyeyim. Şehidin bacısına küfreden Lütfü Türkkan'ı koruyarak ofsayta düştünüz. Partiniz de rezil bir duruma düştü. Millet hesabını soracak!” yazdı.

DERVİŞOĞLU’NDAN ÇOK SERT YANIT

Dervişoğlu Özalan’ın bu yazdıklarına sesiz kalmayarak, “Milletvekili kimliğinden ötürü paylaşımlarımı kendi twitlerini alıntılayarak yaptığım @alpayozalan35 beni yine anlayamamış :)) Kimlikleri gayri muayyen trolleri ile bir işimiz yok. Kendisi bir takip isteği göndersin, kabul edeyim de merakını gidermiş olalım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.