Antalyaspor'un Amigo Miloş'una Ağır 1 Nisan Şakası

Antalyaspor'un Amigo Miloş'una Ağır 1 Nisan Şakası

Antalyaspor'un sevilen amigolarından, Amigo Miloş ve Dede lakaplı Recep Güler'in TFF'den arıyoruz seni Milli Amigo yaptık diyen kişilerce 1 Nisan şakasına kurban gittiği ortaya çıktı.

Antalyaspor'un sevilen ve tanınan simalarından Amigo Miloş lakaplı Recep Güler'in 1 Nisan'da yapılan kendisini Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi olarak tanıtan kişinin seni 'Milli Amigo' yaptık şakasına kurban gittiği ortaya çıktı. Kendisine telefon şakası yapıldığını günler sonra öğrenen Güler,  sevincini Facebook sayfasından paylaşmıştı.

medyaege-amigo-milos-23

Dede ve Amigo Miloş lakaplarına sahip Recep Güler, 1 Nisan'da telefon şakasına kurban gitti. Güler'i arayan kişiler, kendilerini Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi olarak tanıttı. Amigo Miloş'a Antalya'da oynanan İsveç Türkiye hazırlık maçında gösterdiği amigoluk performansından dolayı Milli Amigo ilan edildiğini söyleyen şakacılar, Fransa'da gerçekleştirilecek olan EURO 2016 futbol karşılaşmalarına Milli Amigo olarak davet edildiğini söylediler.

4 gün boyunca Fransa'ya davet edildiği hayaliyle mutlu olan Recep Güler, 5 Nisan'da şakacıların mesaj atarak "Recep Abi senden çok özür diliyoruz, bizi affet bu 1 Nisan şakasıydı" şeklinde özür dilemeleri sonucu gerçeği öğrendi. Gerçek karşısında çok üzüldüğünü dile getiren Miloş, Facebook'tan yaptığı açıklamayla, kendisine şaka yapıldığını söyledi.

medyaege-amigo-milos-233

Güler, Türkiye Futbol Federasyonu adına arandığını söyleyerek, Türkiye İsveç maçına vermiş olduğu destekten dolayı Fransa'ya davet edildiğini söylemelerinin kendisini çok sevindirdiğini söyledi. Gururlandığını ve sevinçle Facebook sayfasında durumu duyurduğunu söyleyen amigo, tüm dostlarının telefonla, mesajlarla hatta yolda yürürken güzel dileklerle onurlu 4 gün yaşattığını söyledi. Paylaşımın sonunda şaka olduğunu öğrenmesinin kendisini yürekten üzdüğünü söyleyen Dede, yapılan şakayı hoş olarak nitelendirerek, sevincinin kursağında kaldığını söyledi.

Antalyaspor Başkanı amigoyu aradı, gerçekleştireceğiz dedi

Dün bir ileti daha paylaşan Amigo Miloş, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in kendisini arayarak şakayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e anlatacağını ve yapılan bu şakayı Antalyaspor Kulübü olarak gerçekleştireceklerini söylediğini yazdı.

medyaege-amigo-milos-333

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.