Arda Turan UEFA ya da TFF Başkanlığı İstiyor

Arda Turan UEFA ya da TFF Başkanlığı İstiyor

Arda Turan'ın babası oğluna verilen ödülü almak için gittiği törende oğlu hakkında ne dediyse yaptı, UEFA ya da TFF başkanlığı istiyorsa onu da yapabilir dedi.

Barcelona'da oynayan Arda Turan'ın Babası Adnan Turan, oğlunun ileride Türkiye Futbol Federasyonu'nun ya da UEFA başkanı olmak istediğini belirterek, ilk olarak Galatasaray'a kaptan olacağını söylediğini ve bunu başardığını ifade etti. Turan oğlunun bugüne kadar ne istediyse başarıya ulaştığını belirterek başkan olma isteğini de başarabileceğini söyledi.

Arda Turan'ın babası Adnan Turan, oğlunun UEFA ya da TFF başkanı olmak istediğini söylediğini aktararak, yıldız futbolcunun Barcelona'dan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne gidip 2 yıl orada oynadıktan sonra döneceği ifadesini kullandı. Baba Turan, oğlunun ya UEFA ya da TFF'ye başkan olacağı ile ilgili yaptığı açıklamaya hitaben, başkanlık hayalini de gerçekleştirebileceğini belirtti.

Işık Okulları tarafından organize edilen "Spora, Sanata, Tasarıma Işık Tutanlar" isimli ödül töreninde yılın erkek sporcusu ödülüne layık görülen yıldız futbolcu adına ödülü babasına takdim edildi. Yıldız futbolcunun babası Arda Turan'ın ne isterse gerçekleştirdiğini söyleyerek, kendisine ilk defa Galatasaray'ın kaptanı olmak istediğini söylediğini ve bunu gerçekleştirdiğini belirtti. Futbol hayatına yurtdışında devam etmek istediğini söylediğini aktaran Adnan Turan bunu da gerçekleştirdiğini belirterek, oğlu için ne ister yapabilir dedi.

ABD'ye gidebilir

Yetenekli yıldız futbolcunun bir kaç yıl Barcelona'da oynadıktan sonra Amerika'ya gidebileceğini vurgulayan baba Turan, dilini ilerletip, UEFA'ya başkan olabileceğini söylediği oğlunun bu hayali için Avrupa'da çok dostu olması gerektiğini belirtti. Galatasaray Başkanlığı'nın oğlunun hayalleri arasında olduğunu belirten Turan, 2-1 biten Real Madrid maçının ardından yapılan eleştirilere ise basının dediğinin olmadığını önemli olanın hocasının dedikleri olduğunu belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.