Arda Turan'a Barcelona'dan şok!

Arda Turan'a Barcelona'dan şok!

İspanya basınında, Barcelona'nın Arda Turan'ın bonservis bedeli almadan takımdan gönderebileceği iddia edildi. İngiliz basını Arda'nın gideceği takımın Manchester United olabileceğini yazdı.

Transferde darbe üstüne darbe alan elinden çıkarmak istediği oyuncuları da satamayan Barcelona'nın radikal kararlar alacağı öğrenildi. 34 milyon euro'ya Atletico Madrid'den transfer edilen Arda Turan'a talip bulamayan Katalan ekibinin oyuncuyu ayrılmaya ikna edemediği biliniyor.


Ancak habere göre Barcelona artık Arda istese de istemese de oyuncuyla yollarını ayıracak. Valverde'nin forma vermeyeceğini açıkladığı Milli futbolcu eğer gitmeyi kabul etmezse oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme yoluna gidebileceği öne sürüldü.


Gazete, Arda Turan'ın her seferinde 2020'ye kadar olan sözleşmesini hatırlatarak takımda kalmak için ısrar etmesi üzerine Barcelona'nın Arda Turan'ın elindeki bu kozu almak için sözleşme feshine gidebileceğini yazdı. Barcelona'nın uygulamaya koymayı planladığı diğer bir yöntem de oyuncuyu bonservis almadan bir takıma göndermek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.