Arda'ya Tepkilerin Ardı Arkası Kesilmiyor

Arda'ya Tepkilerin Ardı Arkası Kesilmiyor

Arda Turan'a dün akşam karşılaşmada yaptığı hareket yüzünden tepkiler büyüyor.

İspanya La Liga'da Barcelona ile Real Madrid 1-1 berabere kaldı. Barcelona, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 90. dakikasında resmen yıkıldı. Ramos'un golü sol kanattan kullanılan bir serbest atış sonucunda geldi. Serbest atışa sebebiyet veren isim ise, Marcelo'yu yüzü taç çizgisine dönük bir pozisyondayken düşüren Arda oldu.

Karşılaşmanın ardından Barcelona'da hedef tahtasına Arda Turan kondu. Maçtan önce de Arda Turan'ı eleştiren ve Barcelona için yeterli bir oyuncu olmadığını savunan Katalanlar, Ramos'un kafa golünün faturasına Arda Turan'ı kesti. "Arda geçen dönem de aynısını yaptı, Real Madrid maçında da skorun bu şekilde olmasına yol açtı. Arda Turan'ın gereksiz fauli nedeniyle Camp Nou'dan başımız önde ayrılıyoruz.

Real Madrid, bize göre çok daha iyi oynadı ancak Arda'nın faulu hesapta yoktu.

Bavulu topla hadi gidiyosun

Arda Turan zaten oynamıyordu artık formayı hiç göremez, zaten Barcelona tarihinin en yeteneksiz futbolcusu olabilir mümkün. Arda Turan, Barcelona için yetersiz bir futbolcu ve oyuna sonradan girebilecek daha tecrübeli oyuncularımız var.
Teknik direktörümüz Arda Turan'ı oyuna alarak maçın kaderini çizdi.

Sevgili Arda o faul sonrası yaşadıgın sitresi benim kadar kimse anlamaz. Umarım fazla kafaya takmazsın. Herşey daha güzel olacak. Arda Turan için imza toplanmalı ve bu takımdan gitmeli. Arda Turan oyunda olmaması gerekirdi. Arda Turan bu faulü yapmaması gerekirdi, Arda Turan'ın bu kulüpte olmaması gerekirdi

Öte yandan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique şöyle konuştu: "Onları sahadan sildik ama gereksiz bir faul yaptık ve golü yedik." "Arda'nın faulü temiz ama gereksizd


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.