Arkas Holding'de KalDer "Ceo'lar ile Kahvaltı"sı

Arkas Holding'de KalDer "Ceo'lar ile Kahvaltı"sı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin düzenlediği “Ceo'lar ile Kahvaltı” etkinliği Arkas Holding'in ev sahipliğinde gerçekleşti.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, kişisel kariyerinde önemli bir yer tutan ve bir okul olan Arkas'ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Türkiye Kalite Derneği'nin bu sene 30'uncu yılını kutladığını belirten Senem Kılıç, durmadan bir kalite gönüllüsü ordusu olarak çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Kurumlararası iyi uygulama örneklerinin ve deneyimlerinin paylaşıldığı önemli etkinliklere imza attıklarını söyleyen Kılıç, “2020 yılında da bu önemli etkinlikleri artırarak sürdüreceğiz. Hem sanayi kuruluşlarına hem de diğer kentlere örnek olacak kalite anlayışıyla İzmir'de farklı bir şube profili çizdik. KalDer İzmir Şubesi olarak her yıl bir öncekine göre daha fazla projeye imza atmak için çalışıyoruz. Herşeyin hızla tüketildiği bir dönemde kalitenin de daha çok üzerinde durulması gerekiyor. KalDer İzmir Şubesi'nde 2019 yılında üye sayımızı artırdık. Üyelerimizle birlikte işbirlikleri geliştirecek ve yeni fikirler de doğurabilecek bir ortam yarattık. Türkiye’de en fazla üniversite mezunu veren kentlerden biri olan İzmir'de tezat olarak en fazlı genç işsizliğin de bulunmasının önüne geçebilmek için GençKal projesine ağırlık verdik. Üniversite öğrencilerine staj ve iş imkanı sağlamak için sizlerin de değerli destekleriyle önemli adımlar attık. Önümüzdeki günlerde GençKal projesini yalnızca İzmir’de değil Ege Bölgesindeki diğer üniversitelerde de yaygınlaştıracağız. KalDer İzmir'in 2020 odaklarından bir diğeri de Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma hedeflerini uygulamak olacak. Şirketlerin çağa ayak uydurması ve sürdürülebilir şekilde büyümesi için önemli kriterleri içeren bu model, herkese önemli kazanımlar sunacak” dedi.

0-202.jpg

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı'da KalDer İzmir üyelerine katılımlarından ötürü teşekkür etti; Arkas ile ilgili bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı, Arkas Holding olarak yeni İstanbul Havalimanı’nın taşınmasında önemli bir kilit rol üstlendiklerini belirterek “Arkas Lojistik olarak çok önemli ve stratejik bir projeyi ekip olarak tamamladık. Avrupa’nın en büyük terminallerinden olan yeni İstanbul Havalimanı’nın taşınma operasyonunu gerçekleştirdik. Toplam bin 800 personel ile 29 saat süren bir operasyonla bu projedeki görevimizi kısa sürede layığıyla tamamladık. Lojistik mühendisliğinin tüm unsurlarını kullanarak yoğun bir planlama ve ekip çalışması sayesinde bu süreci tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde lojistik anlamında bir süre öncesine kadar önemli altyapı eksikliği bulunuyordu. Dış ülkelere gerçekleştirdiğimiz ihracat ve ticaret artmasına rağmen özellikle liman taşımacılığı konusunda eksiklikler bulunuyordu. Arkas olarak kendi limitlerimizi de zorlayarak örnek bir liman yatırımını hayata geçirdik Marport limanı ile birlikte yıllık 2.3 milyon TU kapasite ile Türkiye'nin en büyük limanlarından birini devreye aldık. Bu Türkiye'nin dış ticaretinin gelişimi adına da önemli bir adım oldu. Arkas Holding olarak yeni yatırımlar ve gelişmelerle ülkemizin kalkınması için yolumuza devam ediyoruz”

Lojistik sektöründe entegre sistemle hizmet verdiklerini belirten Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, deniz, hava, kara, demiryolu kombine taşımaları, açık yük ve proje taşımaları, forwarding ve depo hizmetlerini bir arada sunduklarını söyledi.

Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Dr. Senem Kılıç ve KalDer üyelerine katılımları için teşekkür etti; Türkiye ve Türk ekonomisinin gelişmesi için gerekli işbirlikleri için de bulunmaktan memnuniyet duyacağının da altını çizdi.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, törenin ardından Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas'a birer teşekkür plaketi sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.