Artık kullanıcılarına para kazandıracak!

Artık kullanıcılarına para kazandıracak!

Facebook yeni para kazanma uygulaması olan Facebook Viewpoints'i duyurdu. Uygulama içinde yer alan anket ve soruları cevaplayan kullanıcıların kazançları hesaba havale edilecek.

Facebook sahibi olduğu WhatsApp, Instagram, Portal ve Oculus gibi uygulamaların geliştirilmesi için kullanıcıların bilgisine başvurmaya hazırlanıyor. Uygulamaların alacakları güncellemeleri şekillendirecek olan kullanıcılar, verdikleri bilgiler karşılığında ücret kazanacak. Kazanılan ücretler de direkt olarak kullanıcıların Paypal hesabına havale edilecek. Böylece kullanıcıların parayı sadece Facebook üzerinde değil her yerde kullanabileceği açıklandı. 

Tamamlanan anket sayısı ve görevlere göre oluşacak gelir, bir puan sisteminde toplanan puanlar bir noktaya geldikten sonra kullanıcılar kazandıkları ücretin, Paypal hesaplarına havale yapılmasını talep edebilecek.

Ankete katılmak için kullanıcılar ad soyad, e-posta adresi, ülke, doğum tarihi, cinsiyet ve konum gibi bilgileri Facebook‘a verecek. Bu bilgileri herhangi bir firmaya satmayacağına dair söz veren şirket, bu uygulamayı şimdilik ABD’de kullanıma aldı.

Uygulamanın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belirsiz. Çünkü Paypal, Haziran 2016’da Türkiye’deki faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. Türkiye’deki kullanıcıların anketleri ve görevleri tamamladıktan sonra kazançlarını havale edebilecekleri sistemin henüz Facebook tarafından duyurusu yapılmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.