Aryom İnşaat'a "Takdirname"

Aryom İnşaat'a "Takdirname"

Aryom İnşaat A.Ş., İzmir Ticaret Odası, EBSO ve İzmir Ticaret Borsası'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği törende "Takdirname" alarak büyük bir gurur yaşadı.

Aryom İnşaat, İzmir Ticaret Odası'nın verilerine göre 2018 yılında yüksek safi ticari kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılar nedeniyle takdirname almaya hak kazandı. Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilen ödül töreninde "Takdirname" belgesini alan Aryom İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, İzmir'e ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Takdirname ödülünün kendilerini daha da motive ettiğini kaydeden Mustafa Günday, aralarında otel, rezidans ve turistik tesis gibi projelerle birlikte İzmir'e yeni yatırımlara imza atacakları bilgisini de verdi. Günday, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir süre önce Aryom Koru projemizle Sign of the City yarışmasında “En İyi Konut” kategorisinde Türkiye birincisi olmuştuk. Ayrıca birkaç ay önce Aryom Koru satış ofisi tasarımıyla, Build Mimarlık ödüllerinden "2019 En İyi Uluslararası Mimarlık ve İç Mimari Tasarım Ödülü"nü kazandı. Önümüzdeki süreçte farklı prestijli projelere de hayat vermeye devam edeceğiz. Başarı bir ekip işidir. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen tüm ekibime ve İzmir Ticaret Odası yetkililerine teşekkür ediyorum”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.