AŞK VAR MI,  YOK MU?

AŞK VAR MI, YOK MU?

Ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras, 10. kitabı “Mutlu Aşk Da Var!..” ile aşka inancını yitirenlere adeta meydan okuyor!

Kitabında kalbi kırık okuyucularına geçmiş deneyimlerin acılarından kurtulup yepyeni bir başlangıç yapmanın tüyolarını veren Özgür Aras’ın meydan okumasına ünlüler de sessiz kalmadı.

 

Çok bilinen “mutlu aşk yoktur” klişesinin aksine “Mutlu Aşk Da Var” diyerek okuyucularını mutluluğa inanmaya ve yeniden başlamaya teşvik eden ünlü iletişimci Özgür Aras, kitabının temelinde aşkın cömertliğine inanmayı ve umudu kaybetmemeyi anlatıyor.

Çıktıktan kısa bir süre sonra ikinci baskısını yapan kitap, çıktığı andan itibaren birçok ünlünün de dikkatini çekti. Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından paylaştığı kapak görseliyle dikkat çeken ardından twitter gündeminde en konuşulanlar arasında ilk sıraya giren “Mutlu Aşk Da Var!..” kitabına gelen yorumlarda, ünlüler ikiye bölünmüş gözüküyor. Bazıları Özgür Aras’ın “Mutlu Aşk Da Var!..” söylemine katılırken, bazıları da “Mutlu Aşk”a  inanmadığını dile getiriyor.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Hande Subaşı (Oyuncu) : Bence de!! Mutlu Aşk Dav Var…

İrem Derici (Şarkıcı) : Şahsen 31 yıllık hayatımda daha mutlusunu göremedim, ne olursa olsun akılda hep sonlara doğru yaşanan kötü anlar kalıyor, her şeyi bir kenara atıp bu adam bana böyle güzellikler yaşattı diye düşünemez oluyor insan. Aşk zaten sonsuz bir şey değil, bana göre korkunç bir hastalık. İlaçla da geçecek bir durum olsa, reçeteni yazan olsa tamam, ya da grip aşısı gibi aşk aşısı olsa acısı yerine, bünye mikroba bağışıklık kazansa. “Mutlu Aşk Da Var” belki benim için de yepyeni bir sayfa açar…

Gökhan Alkan (Oyuncu): Beklentilerimizle gerçekleri harmanlayabildiğimizde mutlu aşk da var.

Yonca Evcimik ( Şarkıcı) : Mutlu aşk da var diyorsunuz da yok şekerim. Varmış gibi yapan var ama mutlu aşk yok. Sonu hep mutsuz noktalanan , mutlu aşkmış gibi duran anlar var sadece. O ilk zamanların hoşluğu güzelliği sonlara doğru hep aynı bencilliğe bağlanıyor. Bu yüzden “ mutlu aşk da var” demek iyimserliğin tavan noktası. Yok öyle bir şey…

 

Deniz Akkaya (Sunucu & Model) : Mutlu aşk vardır; badireler atlatan yara alan aşk eğer yola devam edebilir ise 2.yarida mutluluğu yasamayı hak eder, artık güven vardır ve iki taraf daha emin adımlarla ilerliyor.

 

Deniz Seki ( Şarkıcı) : Bana ve gözlerimdeki ışığa bakın yeter. Mutlu aşkın tam kendisiyim... Mutlu Aşk Vardır!

 

Oben Budak (Gazeteci) : Özgür Aras ‘ın yeni kitabında söyleyince düşündüm… Evet var da 3 ay 5 ay… Devamı Hollywood romantik komedilerinde.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.