ASKİ sorunlara hızlı ve köklü çözümler getiriyor!

ASKİ sorunlara hızlı ve köklü çözümler getiriyor!

ASKİ, Aydın'da yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde sorunlara hızlı ve köklü çözümler getiriyor, altyapı güçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği ve koordinasyonunu sağladığı çalışmalar hızlıca tamamlanarak oluşması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçiliyor. ASKİ, son olarak Çine’de DSİ tarafından yürütülen dere ıslah çalışmaları esnasında zarar gören ve öncesinde de aşırı yağışlarda su seviyesinin artmasıyla sık sık sorun çıkaran içme suyu ana isale hattına müdahale etti. Zarar gören hattın dere geçiş kısmında 350 mm’lik 20 atu polietilen boru kullanarak 100 metre hat yenilemesi yapan ekipler, boru çapının büyük olmasına rağmen çalışmayı 8 saat gibi kısa bir sürede tamamladı. Yapılan titiz çalışma çerçevesinde Çine’ye içme suyu taşıyan ana borunun sık arıza vermesinin önüne geçilerek yaşanması muhtemel mağduriyetler önlenmiş oldu. 

VATANDAŞLAR BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmalar ve hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar “Çalışmaları yakından takip ediyoruz, tüm yatırım ve hizmetlerinden dolayı Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.