Aşkını tarihe yazmak isteyenler buluşuyor!

Aşkını tarihe yazmak isteyenler buluşuyor!

Eski İstanbul’un tarihi yarım adası aşka tanıklık ediyor. 5 yıldızlı otel “Millenium İstanbul Golden Horn” otel sevgililer gününe özel menüsüyle tarihin büyüsünü yaşamak isteyenleri konaklamalı ve konaklamasız seçenekleriyle ağırlamaya hazırlanıyor

Keros Restaurant’ta 'Millennium Istanbul Golden Horn' kalitesiyle sunulan akşam yemeğinde set menü ve limitsiz içki yer alıyor. Menüsünde; Ahtapot marinesi, deniz börülcesi, nar meyveli tabule, yaprak dolma, yoğurtlu patlıcan salatası ve muhammaradan oluşan meze tabağı, deniz mahsüllü puf böreği, dana bonfile ve çikolatalı suflenin yer aldığı akşam yemeğinin fiyatı iki kişi 470 TL.
 
Romantik akşam yemeğinden sonra konaklama yapmak isteyen çiftleri ise sürprizler bekliyor. Güne özel dekore edilen odalarında kalp şekilli pasta ikramı bulunan çiftler; superior odalarda konaklama ve sabah kahvaltısı imkanlarından da yararlanabiliyor. Konaklamalı paketin fiyatı (2 kişilik); 800 TL.
 
Çiftlere Özel Masaj!

Hem bedene hem ruha hitap eden arınma seçenekleri içeren pakette, uzman masözlerin uygulayacağı 60 dakikalık masaj, Türk Hamamı’nda kese ve köpük masajının yanı sıra çiftlere masaj esnasında şampanya, meyve tabağı ve sıcak içecekler eşlik edecek. Paket, 14 Şubat’a özel 590 TL’den fiyatlandırılıyor.
 
Sevgileri bekleyen ikinci pakette romantik dakikalar 60 dakikalık masaj ile başlıyor. Türk Hamamı ve sevgililer günü özel ikramlarıyla devam edenterapiyi, Keros Restaurant’ta 'Millennium Istanbul Golden Horn' kalitesiyle sunulan akşam yemeği izliyor. Akşam yemeği ve masaj paketinin fiyatı 1060 TL’dir. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.