ASKON İZMİR’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ERZAK YARDIMI

ASKON İZMİR’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ERZAK YARDIMI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi ihtiyaç sahibi 550 aileye erzak yardımı yaptı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, “ Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ASKON İzmir olarak ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımında bulunduk.

ASKON Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Örgütü olmasının yanında Küresel Sermaye Platformudur. Üyelerinin tamamı yatırımcı, üretici, işveren olan ASKON İzmir olarak , yılın her ayında olduğu gibi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadır. Ülkemizin ekonomik durumu ve pandemi şartlarınızda göz önünde bulundurarak yardım kolileri ve diğer yardımları mümkün olduğu kadar yerel üretici ve esnaflardan almaya dikkat ettik. ASKON İzmir Şubemizin üyelerinin yapmış olduğu yardımların daha iyi noktalara, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bütün yardımlarımız tek tek ailelerimizi ziyaret ederek teslim ettik.

0-674.jpg

"Biliyoruz ki, birbirimize ne kadar sıkı sarılır, birbirimizin yarasına ne kadar çok merhem olursak, o kadar çabuk iyileşir, daha güçlü şekilde hep birlikte ayağa kalkarız." Diyen Gücü, birlik, koşulsuz yardıma koşma ve paylaşma günü olduğunu belirtti.

Cenabı hakkın bahşettiği nimetleri, bizlere paylaşmayı öğreten bu kadim topraklara geri vermek, aziz milletimizle paylaşmak, boynumuzun borcudur. ASKON olarak, kurulduğumuz günden bu yana bu borcun sorumluluğuyla hareket ediyor, kazancımızı bölüşmeyi lütuf değil zaruret olarak görüyoruz."Allah bu mübarek günlerde yardım eden ASKON üyelerimizin yardımlarını kabul etsin, helalinden bol kazançlar versin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.