Aslan Sayım ile ünlülerin güzellik sırları

Aslan Sayım ile ünlülerin güzellik sırları

Aslan Sayım yazdı...

Gelin Türkiye’nin en güzel kadınlarına soralım. Nereden geliyor bu güzelliğin sırrı? Püf nottalarını sizler için öğreniyoruz! 

Özge Özpirinçci: "Annemin eczaneye yaptırdığı kremler dolabımda bulunur. Ayrıca kantaron yağı verdi. Bunun da faydasını görüyorum. Soda limondan buz küpleri yapıp sürerim. Doğal bakımı seviyorum" 

Sinem Kobal: Aktarlarda satılan 'yılan yağı' ile saç bakımı yapıyorum. Hem saçım besliyor, hem de uzamasını hızlandırıyor. Yağın kokusu biraz kötü ama buna değiyor. 

Serenay Sarıkaya: “Küçüklüğümden beri cildime çok iyi bakarım, annem bana öyle bir alışkanlık kazandırdı. 15 yaşımdan beri tonikle, peelingle cildimi temizlerim. Yoğun dönemlerimde ayda bir cilt bakımına giderim. Sağlıklı beslenen biriyim. Suyumu çok güzel tüketirim, gerçekten güzel şeyler yerim. Bunun cildime yansıdığını düşünüyorum.” 

Özge Ulusoy: “Evde uyguladığım özel maskelerim yok. Kuaförüm saçlarıma düzenli bakım yapıyor. Bir de ayda bir defa cildimi temizletiyorum. Kolajen ve oksijen bakımı yaptırıyorum. Makyajımı temizlemeden yatmıyorum. Mutlaka tonik kullanıyorum, düzenli olarak cildimi nemlendiriyorum. Kış aylarında nemlendirici ve serumu daha yoğun kullanıyorum. Yaz aylarında serumu hafifletiyorum.”

Çağla Şıkel: Genelde dermatolojik ürünler kullanıyorum. Sorunsuz bir cildim olsa da düzenli bakım yapmayı ve cildimle ilgilenmeyi severim. Sabah ilk iş temizleme jelleri ile yıkar, sonra tonikle silip temizlerim. C vitamini serumumu ve nemlendirici kremimi sürerim. 2 ayrı göz kremi kullanırım; göz altlarıma ayrı, göz kapaklarıma ayrı... Ayrıca ayda bir cilt bakımı yaptırırım. Gerçi kremler bana sadece kısa süreliğine izleri yumuşatıyor gibi geliyor. Spor yaparak, düzenli beslenerek, bol su içerek hem bedenin hem de ruh güzelliğinin daha çok güzelleştiğini, içsel beslemenin daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.

Ece Sükan: Günlük hayatta sıfır makyajla dolaş. Temiz bir cilt üstüne koruyucu faktörü olan nemlendirici kullan ve gerekmedikçe makyaj yapma. Spor, fitness, pilates. En önemlisi yürümek, yürümek, yürümek. Günde en az kırk beş dakika yürü. Doğal beslenmeyi tercih et. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.