Aslan Sayım sordu, Hilal Cebeci cevapladı!

Aslan Sayım sordu, Hilal Cebeci cevapladı!

Köşe yazarımız Aslan Sayım, Hilal Cebeci ile söyleşti...

0 Türkiyenin çok konuşulan isimlerinden biri! 

Yaptığı ve söylediği herşey ile gündem olan kadın.. Hilal Cebeci ile Röportajım sizlerle.. 

image4.jpeg

Bir süredir ortalarda yoktunuz. Özledik sizi. Neler yapıyorsunuz?

Hilal Cebeci: Yaklaşık dört yıl panik atak tedavisi gördüm. Eve kapanıp hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim. Panik atak denilip geçiliyor ama bu ciddi bir rahatsızlık. Özellikle, önemsenmezse ölüme kadar gidebiliyor. Şimdilik ataklardan kurtuldum. Şunu belirtmeliyim ki, herşey çocuklukla başlıyor. Çocukların ruh sağlığına önem vermek çok önemli. Çünkü benim çocukluk yıllarımdan kalma travmalardan oluşan bir durum neticesinde ortaya çıkmıştı. Annem ile babamın kavgaları ve ilgisiz buna neden oldu diyebilirim. Ama şimdi çok şükür iyiyim

Dünyaca ünlü şarkı 'Çav Bella’yı yeniden yorumlamaktaki amacınız dikkat çekmek miydi?

Hilal Cebeci: Bir sanatçı olarak sevdiğim bu şarkıyı yorumlamak istedim. Tabii amaç ses getirmek, konuşulmak, eğlendirmek, duyguları daha çok paylaşmak, 8 yaşındaki çocuğun diline düşürmek, 15 yaşındaki genci şarkıdan haberdar etmekti.

image3-003.jpeg

İşte Hilal Cebeci’nin Güzellik Sırları

Kuaföre ne kadar sıklıkla gidersiniz? Kuaföre Gitmeden saçlarılarınıza ne gibi modeller uygularsın? 

Hilal Cebeci: Saçlarımı Herzaman Hafif Dalgalı Seviyorum işim olmadığı Zamanlarda Yani Çekim ve Sahne Çalışmalarım Olmadığında Asla Saçımı Yaptırmam. Çünkü işim Gereği Çok İşlem Gördüğü için Fazla Yıpranmasını İstemiyorum. Kendim Dışarı Çıkmadan Önce birkaç Maşa Darbesi İle Hafif bir Şekil Verir O Şekilde Dışarı Çıkarım..Genelde Dağınık Saç Modellerini Severim ve Uzun Saç Severim..

Yüzünüz gerçekten çok güzel. Cildinize ne gibi bakımlar uygularsınız?

Hilal Cebeci: Cildimin Temizliğine Çok Önem Veririm Sabah ve Akşam Mutlaka Cilt Temizliği Yaparım la prairie Ürünlerini Tercih Ederim. Herzaman Temizleme Sütü Tonik ve Nemlendirici Kullanırım Sabah Akşam..Ayrıca Haftada Bir Gün Yoğurt ve Balı Karıştırarak bu Maskeyi Cildime Uygularım Farkı Hemen Hissetdiricek Doğal Bir Formüldür. Herkese Tavsiye Ederim..Cilde İnanılımaz Derecede Nefes Aldıran Bir Maskedir.

image2-006.jpeg

Saçlarınız rengi uzun zamandır hep aynı hiç değiştirmeyi düşündünüz mü?

Hilal Cebeci: Saçlarımın Rengini Asla Değiştirmeyi Düşünmedim Değiştirmeyide Düşünmüyorum Çok Sevdiğim Bir Renk Dore Kumral..

Saçlarınız sürekli işlem gördüğü için kırılıyor ve yıpranıyor. Bunun için bakımlar uyguluyor musunuz? 

Hilal Cebeci: Tabiki Sürekli İşlem Gören Saçlar Çabuk Kırılıyor O Yüzden Saç Bakımımada Özen Gösteriyorum. Sebastian Saç Ürünlerini Kullanıyorum Özel Nemlendiricilerini ve Bakım Ürünlerini Tavsiye Ederim…Bitkisel saç Bakımında Badem yağ Tavsiye Ederim En Uygun bakım yöntemidir Ekonomiktir.

Güzellik Sizce Nedir?

Hilal Cebeci: Güzellik ve Bakım Denilince Aklıma Güzel Bir Cilt ve Işıl Işıl Parlayan Sağlıklı Saçlar Geliyor Aklıma Cok Önemli Bir detaydır. 

image5.jpeg

Kuaförünüze güvenir misiniz?

Hilal Cebeci: Kuaför Sadık Bekar Saçlarım Kendisine Emanettir..Kuaför Salonunda Aradığım Herşey Var. En Önemlisi Sadık Kuaförde Tecrübeli Eller Var. Benim İçin En Önemli Şeydir. Kimse Ordan Saçları Yanmış Bir Şekilde Çıkmaz mesela..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.