Aslan Zorbey'e muhteşem sünnet töreni

Aslan Zorbey'e muhteşem sünnet töreni

İzmir’in genç işadamlarından Alpcan Zorbey Çalışkanelli ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Tuğçe Çalışkanelli’nin oğlu Aslan Zorbey için düzenlenen sünnet düğününde davetliler, unutamayacakları bir gece yaşadı.

İzmir’in genç işadamlarından, özellikle Urla’da yaptığı villalarla son dönemde adından bahsettiren Zorbey İnşaat’ın sahibi Alpcan Zorbey Çalışkanelli ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Tuğçe Çalışkanelli’nin oğlu Aslan Zorbey için muhteşem bir sünnet töreni gerçekleştirildi. Güzelbahçe Case De Garden’da yapılan törene çok sayıda davetli katıldı. Gecenin kahramanı Aslan Zorbey’in Zeybek ekibiyle yaptığı dans, geceye damga vurdu. Aslan Zorbey’in dansı davetlilerden büyük alkış topladı. Çalışkanelli çiftinin kızları Ada Çalışkanelli de ağabeyinin sünnet töreninde gelinlik giydi.

GENÇ ÇİFTİN DOSTLARI CEM BELEVİ SAHNE ALDI

Genç çiftin dostları sanatçı Cem Belevi de onları yanız bırakmayıp bu özel gecede sahneye çıktı. Davetliler Belevi’nin şarkılarıyla geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler. Sünnet törenine katılan yüzlerce davetli unutamayacakları bir gece yaşadı.

whatsapp-image-2023-07-12-at-09-10-43.jpeg

whatsapp-image-2023-07-12-at-09-10-42-2.jpeg

whatsapp-image-2023-07-12-at-09-10-42-1.jpeg

whatsapp-image-2023-07-12-at-09-10-42.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.