Aslı Turanlı 27. yaşına girdi!

Aslı Turanlı 27. yaşına girdi!

Kanal D’de yayınlanan Magazin D'nin sevilen yüzü Aslı Turanlı yeni yaşını geçtiğimiz gün La Boom’da düzenlenen doğum günü partisi ile kutladı.

Magazin D Genel Müdürü Timuçin Güner, Magazin D ekibi ve dostlarının katıldığı doğum gününde Aslı Turanlı’yı babası Ali Turanlı da yalnız bırakmadı. Üzerinde klaket ve kameranın yanı sıra hayatının önemli anlarından oluşan fotoğrafların da yer aldığı 3 boyutlu pastasını üflerken dilek tutan Turanlı, “Burada bulunan tüm dostlarıma geldikleri için çok teşekkür ederim. Umarım yeni yaşım da bu yıl kadar güzel geçer” dedi. Siyah elbisesiyle dikkatleri üstüne çeken güzel oyuncu göz kamaştırdı. 

Aslı Turanlı kimdir?

Aslı Turanlı 1993 yılında doğdu. 2012 yılında Marmara Üniversitesi Uluslararası Amerikan İlişkileri ve Dış Ticaret bölümünde üniversite eğitimini tamamladı. 2012-2013 yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi alan Turanlı,  oyunculuk alanında daha da ilerlemek için 2016’da Craft Atölye’de kamera önü eğitimi, 2017’de ise Merve Taşkan’dan metot oyunculuk eğitimleri aldı. Oyunculuk kariyerine 2013’te Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Cadı Kazanı oyunuyla başladı. 2016’da Oda Tiyatrosu’nda Ah Süreyya Müzikali’nde, 2017’de yine Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Artiz Mektebi oyununda,  aynı sene Tim Show Center’da Yedi Kocalı Hürmüz’de oynadı. Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisiyle ilk dizi oyunculuğu kariyerine 14 bölüm oynayarak adım atan Turanlı’nın ikinci dizi oyunculuğu deneyimi ise yine Kanal D’de yayınlanan Leke dizisi oldu. Turanlı’nın sinema filmi deneyimi ise Aslı Gibidir filmindeki Selin karakteri ile oldu. Oyunculuk kariyerinin yanında sunuculuk da yapan Turanlı, 2019’da Kanal D’de yayınlanan Son Moda programını sundu. Turanlı, şu an Kanal D’de haftasonu yayınlanan Magazin D programının sunuculuğunu yapmaktadır. Şan eğitimi de alan Turanlı’nın dansla arası da oldukça iyidir. Aslı Turanlı’nın hobileri arasında salsa ve tango yapmanın yanında at biniciliği de bulunuyor. İyi derece İngilizce de bilen Turanlı, 1.71 boyunda 52 kiloya sahiptir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.