Aslı Turanlı, yeni sezona Kanal D’de!

Aslı Turanlı, yeni sezona Kanal D’de!

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Aslı Turanlı, Kanal D’de sunacağı 2 yeni programla ekranlara geliyor. 

Turanlı, haftasonları ekrana gelen Magazin D ve Kanal D’nin dijital platformunda yayınlanacak, kendi projesi “Come On” ile bomba gibi geliyor.Ekranların sevilen yüzü Aslı Turanlı, ikinci ailem dediği Kanal D’de sunacağı iki yeni programla yeni sezonda ekranlara geliyor. Magazin gündeminin son dakika gelişmelerini en tarafsız şekilde ekrana getiren programı Magazin D, Aslı Turanlı’nın sunumuyla bu hafta başlayacak. Ünlülerin son dakika haberleri, röportajları ve magazin dünyasında bilinmeyenlerin aktarıldığı Magazin D, Aslı Turanlı’nın sunumuyla her Cumartesi ve Pazar 09.45’te ekranlara gelecek. 

Kanal D’nin dijital platformunda yayınlanacak, Aslı Turanlı’nın kendi projesi olan Come on’ın  hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Come On’ın ilk konuğu da belli oldu. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın konuk olacağı Come On, yeni sezona bomba gibi düşecek. 

Geçtiğimiz hafta tatilden dönen Turanlı, “İkinci ailem, Kanal D’de ekrana gelecek, kendi projem olan Come On programı öncesi mini bir tatil yaptım.  Programın start’ını vermeye hazırlanırken, Kanal D Magazin’in sunuculuğu da bana teslim edildi. Daha başka sürprizlerim de olacak”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.