Atıl eşyalar, 2. el pazarında yeniden hayat bulacak

Atıl eşyalar, 2. el pazarında yeniden hayat bulacak

Karşıyaka Belediyesi, kullanılabilir durumdaki eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için 2. El Pazarı kuracak. Belediye pazarda tezgah açmak isteyen vatandaşlara da çağrıda bulundu.

MEDYA EGE- Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Pazar Yerinde kurulan 2. El Pazarı kuracak.

7 Ocak Pazar tarihinde 09:00 -18:30 saatleri arasında kurulacak pazar Bostanlı pazaryerinde gerçekleştirilecek.

6-1-750x375.jpg

Kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika, orijinal kitap, kaset, dergi, vb. ürünler ile elektrikli ve elektronik aletlerin satışa sunulacağı pazarda, farklı yerlere yerleştirilen; ‘Geri dönüşüm muhteşem olacak’, ‘Evde tutma hayat ver’ sloganları da yer alacak.

karsiyakada-2-el-pazari-aciliyor.webp

Karşıyaka Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada 2. el pazarı için 26 Aralık- 4 Ocak tarihleri arasında Hoplr Uygulaması üzerinden, tezgah açmak isteyen Karşıyakalıların başvuruları alınacak. Kura sonuçları ise 5 Ocak'ta Hoplr hesabı üzerinden duyurulacak.

Konuya ilişkin Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Atıl eşyalar, Karşıyaka 2. el pazarında yeniden hayat buluyor. Bostanlı pazar yerinde kurulacak 2. el pazarımıza herkesi bekliyoruz" cümleleri ile davette bulunuldu.

gcqx3hywiaaoh1w.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.