Atilla Taş Gözaltına mı Alınacak?

Atilla Taş Gözaltına mı Alınacak?

FETÖ'ye yönelik operasyonlarla Atilla Taş'ın gözaltına alınacağı iddi edildi.

Sabah Gazetesi'nde bugün gün içerisinde yer alan bir habere göre şarkıcı Atilla Taş'ın FETÖ'ye yönelik operasyonlar çerçevesinde gözaltına alınacağı öne sürüldü. Taş konuyla ilgili twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Haber içerisinde Atilla Taş'ın gözaltına alınacağı ve şu an firari konumda olduğu da öne sürülmüştü. Twitter üzerinden konuya dair açıklama yapan Atilla Taş "Hakkımda gözaltı kararı olsa haber verirler herhalde, kaçak falan da değilim. Kaçacak korkacak bir şeyim de yok zaten. Yerim yurdum belli" ifadelerini kullandı.

Atilla Taş Kimdir?
 

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. Annesi Halide Yılmaz’dır. Atilla’yı henüz 20 günlük iken anneanesine bırakıp Almanya’ya gitti. İlk ve ortaokulu Ceyhan’da bitirdi. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesi’nde okurken üçüncü sınıfta ailesi Mersine göç kararı verip taşındılar.

1991 yılında 16 yaşındayken Mersinde evlendiği İlk eşi İlkay Sarıköse hanımdır. 1992 yılında Sezen adında bir kız çocuğu oldu.

Değişik işlerde çalışırken bir yandan da restoranlarda, gazinolarda şarkı söylüyordu. Askerlik görevine Manisa’da başlayıp Hakkari Yüksek ovada bitirdikten sonra İstanbul’a gitmiş.

İstanbul’a gelince çok sefalet çekmiş, eşi tarafından terk edilmiş. Sonunda Erol Köse ile tanışmış ve hayatı değişmiş. “Ham Çökelek” şarkısı ile iyi bir çıkış yaparak tüm Türkiye’nin kendisini tanımasını sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.