Avcılar İnşaat dövize meydan okuyor

Avcılar İnşaat dövize meydan okuyor

Döviz kurundaki istikrarsızlığa rağmen projelerini aynı istikrarla sürdüren Avcılar İnşaat, bir yandan müşterilerini %0.98 faizle ev ve ofis sahibi yapmayı sürdürürken diğer yandan da yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Döviz kurundaki beklenmedik artış ve devam eden istikrarsız seyir birçok sektörü etkilerken Avcılar İnşaat, bu dalgalanmaları müşterilerine yansıtmadan, kampanyasını sürdürüyor. Şirket bünyesinde oluşturduğu finansal sistemle müşteri ve yatırımcısını finansal risklerden koruyan Avcılar İnşaat, %0.98 faiz avantajını sürdürüyor.
  
“ÖNCELİĞİMİZ, MÜŞTERİLERİMİZİN GÜVENİ”

Devam eden kampanyaları hakkında bilgi veren Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Avcılar İnşaat markasının arkasında 30 yıllık emek, birikim ve fedakarlığın bulunduğunu ifade ederek, "Kabul edelim ki bir çok firma açısından zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu zorluk, bir çaresizlik değil. Bu dönem dikkatli ve akılcı bir yönetimi gerektiriyor. Biz, dövizdeki istikrarsızlığa karşı kendimizi değil, müşterimizi korumayı tercih ettik. Bu yüzden de %0.98 faiz avantajı, %10 peşinat ve 10 yıl vade kampanyamızı sürdürme kararı aldık. Belki bu kararla kârlarımızdan fedakarlık ediyoruz ama kurucumuz Hikmet Avcı'nın 30 yılda büyük emekle oluşturduğu ve bugün ikinci nesil olarak bizlerin sürdürdüğü, “güvenle” adeta eş anlama gelen Avcılar İnşaat markasına zarar gelmesine izin vermeyeceğiz. Müşterilerimizin güveni, her şeyde önce gelir" şeklinde konuştu.
  
İZMİR İÇİN KAZANÇ VAKTİ

Her dönem güvenli liman olan gayrimenkuldeki bu kampanyanın yatırımcılara önemli bir kazanç fırsatı sunduğunu belirten İdris Avcı, "Bizler de İzmir için kazanç vakti diyoruz. Şartlar değişse de biz değişmeyeceğiz. Müşterilerimizin, yatırımcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.