Avcılar İnşaat fark attı

Avcılar İnşaat fark attı

Koronavirüs salgınıyla inşaat sektörü olumsuz etkilenirken Avcılar İnşaat, pandemi sürecinde aldığı hızlı önlemlerle inşaat sürecine hiç ara vermedi. Avcılar Exclusive Bayraklı, planlanandan 8 ay önce tamamlanacak.

İnşaat sektörü 2019 yılında 232 milyar liralık ekonomik büyüklüğe ulaşırken 1.3 milyon insanı istihdam ederek bir rekora imza attı. Ancak Covid-19 salgını 200'den fazla alt sektörle bağlantısı olan sektörü olumsuz etkiledi. Avcılar İnşaat ise salgın sürecini başarıyla yönetti. Türkiye'de ilk vakanın tesbit edilmesiyle birlikte Avcılar İnşaat, satış ofisleri ekibini evden çalışma modeline geçirdi. Proje tanıtımlarını online olarak gerçekleştirdi. Yeni normalleşme ile üst düzey sağlık ve güvenlik önlemleri eşliğinde işbaşı yaptı. 800'ün üzerinde çalışan sayısını rotasyonla beraber 1000'lere çıkardı. Aldığı önlemlerle herhangi bir risk yaşamadan süreci atlattı.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, kendilerinden ev, ofis alan yatırımcılara karşı sorumlulukları olduklarını ifade ederek "Pandemi sürecinde hem bu sorumluluğu yerine getirmek için çalıştık hem de onların bize duyduğu güveni karşılıksız bırakmadık. Yatırımcılarımızın, vadesi gelen borçlarını talepleri doğrultusunda öteledik. Kredi oranlarındaki düşüşe karşın bazıları fiyat artışına giderken biz tam tersi indirim yaparak fiyatlarımızın ulaşılabilir olmasını sağladık. Tüm bu karşılıklı güven ilişkisiyle Avcılar Exclusive Bayraklı'da planlanandan 8 ay önde gidiyoruz" dedi.

unnamed-706.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.