Avcılar inşaat sözünün arkasında

Avcılar inşaat sözünün arkasında

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını inşaat sektörünü de derinden etkiledi. Modernizmin mimarı Avcılar İnşaat, bu zorlu günlerde üst düzey sağlık ve güvenlik önlemlerini alarak Avcılar Exclusive projesini yükseltmeye devam ediyor.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı “Biz her zaman olduğu gibi sözümüzün arkasındayız. Salgına ve dünyamızın içinde bulunduğu zorlu koşullara rağmen yatırımcılara söz verdiğimiz teslim tarihinden 8 ay öndeyiz. İnşaatın hızla tamamlanması için gereken tüm yatırımlarımızı projenin başında gerçekleştirmiştik. Dolayısıyla kredi, daire veya ofis satışlarından gelecek maddi kazanca gerek duymadan projemizi belirtilen teslim tarihinden çok önce tamamlayabilecek düzeydeyiz" dedi.

Tedbirler alındı

Covid-19'a karşı Türkiye gibi kendilerinin de tüm önlemlerini erkenden aldıklarını söyleyen Avcı, "Tüm personelimiz bu konuda önce bilgilendirildi, sonrasında da ücretli izine gönderilerek evde kalmaları sağlandı. Sonrasında inşaat sahasında ve tüm çalışma ortamlarında sosyal mesafeden hijyene kadar ihtiyaç duyulan tedbirler alındı. Yatırımcılarımızı ağırladığımız Bayraklı ofisimiz başta olmak üzere çalışma ortamları Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı ekipler tarafından dezenfekte edildi" dedi.

Önce sağlık

Dünyanın çok hassas bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Avcı "Bir taraftan hayallerini gerçekleştirmek için bizimle olan yatırımcımızı korumak diğer taraftan çalışanlarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Her ikisi için de büyük çaba gösteriyoruz. Dezenfekte işleminin ardından kişisel koruyucu ekipmanlar dahil olmak üzere hayati önem taşıyan tüm malzemeleri tedarik ederek işbaşı yaptık. Bu noktada bizim önceliğimiz sağlık. Mühendislerimiz, mimarlarımız, deneyimli ustalarımız, kısaca Avcılar ekibi teknolojik ekipmanlarımız ve yüksek tecrübemizle ama sağlık önlemlerinden taviz vermeden çalışmaya devam ediyor" diye konuştu.

Yatırımcıya destek

Proje tanıtımlarını aynı zamanda www.avcilarinsaat.com.tr adresinde online olarak da devam ettiklerini ifade eden Avcı, yatırımcılarını koruyan bir modeli de devreye aldıklarını belirtti. Avcı "Böylesine zor bir dönemde yeni bir ev ve ofis için birikimlerini bizden yana kullananların, yine bize duydukları güveni karşılıksız bırakmadık. Vadesi gelen borçlarını talepleri doğrultusunda öteledik. Bugünleri birbirimize destek olarak, birbirimize omuz vererek yine birlikte aşmak zorundayız. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bir taraftan hayallerini gerçekleştirmek için bizimle olan yatırımcımızı korumak diğer taraftan çalışanlarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Her ikisi için de büyük çaba gösteriyor, dayanışma ile bu zorlu süreci atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.

unnamed-632.jpgunnamed-632.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.