Avni Yıldırım Yarın Berlin'de Ringe Çıkmaya Hazırlanıyor

Avni Yıldırım Yarın Berlin'de Ringe Çıkmaya Hazırlanıyor

3 kemer sahibi hafif ağır siklet şampiyonu Avni Yıldırım, yarın Almanya'nın başkenti Berlin'de ünvanını korumak için mücadele verecek.

Hafif ağır sıklette ringe çıkan 3 kemer sahibi Avni Yıldırım, yarın Almanya Berlin'de düzenlenecek karşılaşmada Brezilyalı Jackson Junior ile ringde mücadele ederek daha önce kazandığı ünvanı korumak için mücadele verecek.

Ringlerde son dönemde üst üste aldığı galibiyetlerle Türkiye’nin gururu olan boksör Avni Yıldırım, yarın Berlin’de yine kritik bir kapışmaya çıkıyor. Profesyonel kariyerinde yaptığı 9 maçı da kazanan ve namağlup unvanını sürdüren 3 kemer sahibi sporcu, bu defa tecrübeli isim Brezilyalı Jackson Junior ile kozlarını paylaşacak. Hafif ağır sıklette mücadele eden ve son dönemdeki başarısıyla WBC’de 9. basamağa yükselen Yıldırım, bu karşılaşmadan da galip ayrıldığı taktirde dünya şampiyonluğu yolunda önemli bir engeli aşmış olacak.

Ünlü menajer Ahmet Öner’in organize ettiği gecede, diğer bir Türk boksör Serdar Şahin de Rus Konstantin Piternov ile karşı karşıya gelecek. Berlin’deki boks gecesi saat 23.00’ten itibaren ASpor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.