Avrasya Sağlık 4.0 Zirvesi İzmir'de Gerçekleşecek

Avrasya Sağlık 4.0 Zirvesi İzmir'de Gerçekleşecek

Herkes için Acil Sağlık Derneği (HİASD), Türkiye’nin ilk Sağlık 4.0 Zirvesini 16 Ekim Çarşamba günü İzmir’de gerçekleştirecek.

“Tehdit Değil Umut” teması ile organize edilen Avrasya Sağlık 4.0 Zirvesi, İzmir Ticaret Odası’nda ve ücretsiz katılımla tüm gün sürecek.

Gelişen teknolojinin sağlık alanında da önemli ilerlemeler yaşattığını belirten HİASD yetkilileri, zirveye aralarında Yaşar Holding CEO'su Dr. Mehmet Aktaş, TARKEM kurucusu Uğur Yüce, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İsa Durmaz, ABD California Santa Clara Vadisi Sağlık ve Hastane Sistemi Başhekimi Dr. Jeffrey Arnold, Ferronordic Ticari Direktörü Onur Gücüm, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Recep Akdur, EMOT Hastanesi Kurucusu Prof.Dr. Sait Ada, Tarım Ekonomisi Derneği Başkanı Prof. Dr.Tayfun Özkaya, ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Gaye Usluer, Endüstriyel Tasarımcı Dr.Gül Çiçek Zengin Bintaş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Öğretim Üyesi Dr. Erkut Erol, Acil Hekimi Dr.Gülten Kara ve ACC Yöneticisi – Psikolog Yasemin Karaçay gibi profesyonel isimlerin katılacağını söyledi.

HİASD yetkilileri zirveye ilişkin şu bilgileri verdi: “ Dernek olarak sağlık 4.0 olarak adlandırılan, sağlık alanını, sağlık profesyonellerinin farklı bir yolculukla ve gelecekle ilgili düşüncelerini bir platformda buluşturup duyurmayı amaçlıyoruz. Avrasya Sağlık 4.0 Zirvesi’nde; 7/24 olan sağlık hizmeti coğrafi mekandan bağımsız olduğunda neler bizi bekliyor? Sağlık 4.0 ile yaşlanmamızın önüne geçilebilir mi? 20 yıl sonra karşılaşacağınız bir hastalığı şimdiden öğrenmeye ne kadar hazırız? Sağlık 4.0 ile sağlıkta hizmet sunan profesyonellere olan ihtiyaç azalıyor mu? gibi birçok soruya yanıt aranacak. Katılımcı olmak isteyenler “www.futurehealthsummit.org” adresinden kayıt yaptırılabilir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.