Ayakkabıyı Yakarak Alın!

Ayakkabıyı Yakarak Alın!

Ayakkabının ustası Serkan Kocataşlar’dan, ayakkabı alacaklara ilginç öneri, “Hakiki deri ayakkabı alacaksanız, yakın”

Ayakkabı konusunda uzun yıllar satış uzmanı olarak görev yapan Serkan Kocataşlar, ayakkabının inceliklerini ayakkabı alacaklara anlattı. Ayakkabının deri olmasının önemli olduğunu belirten Kocataşlar, “Deri ama nasıl deri? İşte bu sorunun cevabı önemli. Her ayakkabı hakiki deri değildir. Derin bin bir türlü çeşidi var. Her birisinin de hem kalite anlamında, hem de fiyat anlamında büyük farklılıkları var” dedi.

‘Hakiki deri ayakkabı bin TL altında olamaz’

Hakiki deri ayakkabının ederinin bin TL altında olmayacağını belirten Serkan Kocataşlar, “Hakiki deri ayakkabının maliyeti doğal olarak yüksek. Ama ayak sağlığı açısından, ekonomik sağlık açısından tercih edilmesi gerekin bir durum. Diğer türlü de hakiki deri olmayan ayakkabı alabilirsiniz, uzun süre kullanırsanız ayağınızda mantar oluşur. Uzun süre kullanmazsanız da ayakkabı alt kullan at mantığıyla alınmış bir ayakkabı olur” dedi.

‘Ayakkabıyı yakarak alın’

Hakiki deri ayakkabı alma konusunda müşterilerine ince bir sır veren Kocataşlar, “Hakiki deri ayakkabı yanmaz. Yakın çakmağı ayakkabı yanmaz. Diğer türlü deri görünümlü ayakkabıların içinde naylon olduğu için yanar. Bu ayakkabı hakiki deri diyene, ‘Yak’ diyen. Eğer ayakkabı yanmıyorsa, ederi ne olursa olsun hakiki deri olduğu için ayakkabı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yanarsa zaten almanıza gerek yok, diğer deri türlerinden olan ayakkabı bu sınavdan geçmemiş olur.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.