Aydın Koç, Bayraklı'da meclis üyesi adayı!

Aydın Koç, Bayraklı'da meclis üyesi adayı!

Engelli vatandaşların topluma kazandırılması, yaşadıkları sorunların giderilmesi ve ailelerin de yükünün azaltılması amacıyla bugüne kadar birçok önemli çalışma gerçekleştiren Aydın Koç, İzmir'in Bayraklı ilçesinde meclis üyeligi için yola çıktı.

Aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanlığı ve Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini de yürüten Koç, Bayraklı'da engelli bireylere yönelik projelerin ön plana çıkarılması için her türlü çabayı göstereceğini söyledi. 

whatsapp-image-2019-03-03-at-11.17.19-(1).jpeg

SPOR ALANLARI VE REHABİLİTASYON MERKEZİ 

Bayraklı'nın hızla geliştiğine dikkat çeken Koç, engellilere yönelik rehabilitasyon merkezlerinin sayısının artması gerektiğine de dikkat çekti. Engelli bireylerin en önemli taleplerinden birinin spor alanları olduğunu vurgulayan Koç, nüfusu giderek artan Bayraklı'ya yeni kapalı spor alanlarının kazandırılması için de ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. 

whatsapp-image-2019-03-03-at-11.17.19-(3).jpeg

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ 

Koç, söyle konuştu: "Bayraklı ilçemizde, engelli kardeşlerimizin sayısı oldukça fazla. Bu noktada birçok haklı talep ve beklentileri var. Bunların hayata geçmesi için de kendimizi onların yerine koymalıyız ve onları dinlemeliyiz. Ben, neredeyse ömrümü onlara adadım. Ağır zihinsel ya da fiziksel engeli olan çocuklarımızın, iyi bir çalışma ve ilgiyle neleri başarabildiklerine defalarca şahit oldum. Eğer düşünce olarak engeli aşabilirseniz, ulaşamayacağınız hiçbir şey olmaz. Hepimizin de birer engelli adayı olduğu unutulmamalı. Bu düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda meclis üyeligi için aday oldum. Belediye meclisinde de işbirliği içinde, önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

whatsapp-image-2019-03-03-at-11.17.19.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.