Aydın Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret!

Aydın Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Avukat Aydın Özcan, Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. 

Özcan, ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.  Aydın Özcan görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile güncel siyasi konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

CHP’nin 31 Mart seçimlerinde Kılıçdaroğlu liderliğinde büyükşehirlerde önemli bir başarı kazandığını belirten Özcan, bu başarının genel seçimlerde de devam etmesi için bütün partililerin el ele çalışılmaya devam edeceklerini kaydetti.  Özcan, ziyarette dış politika ve Türkiye’nin çevresindeki son gelişmelerle, Barış Pınarı Harekatı’nın da gündeme geldiğini ve bu konuda birlik beraberlik vurgusunda bulunduklarını anlattı. 

faik-oztrak-aydin-ozcan.jpg

Avukat Aydın Özcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Balkan ülkeleriyle ilişkiler ve bu ilişkilerin daha da geliştirilebilmesi için yapılabileceklere dair görüşlerini de aktardığını söyledi.  İzmir Barosu Eski Başkanı Avukat Aydın Özcan, ziyarette Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’la da görüştü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.