Aydınspor Başkanı Çetav'dan veda açıklaması

Aydınspor Başkanı Çetav'dan veda açıklaması

Aydınspor Kulübü Başkanı Özcan Çetav, 2017-2018 sezonundan bu yana devam eden Başkanlık serüvenini sonlandırdığını açıkladı.

Aydınspor Kulübü Başkanı Özcan Çetav'ın yayınlandığı açıklama şu şekilde:

"Senelerce tribünden desteklediğim şehrimizin futbol efsanesi Aydınspor'umuzda, 2017-2018 sezonundan bu yana kulüp başkanlığı görevini üstlenmekteyim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber, dışarıdan hiçbir maddi destek almadan, elimizi taşın değil adeta bir kayanın altına sokarak bu şanlı göreve talip olmuştuk. Başkanlığım döneminde A Takım ve Genç Takım oyuncularımızın üstün performansları sayesinde Aydınspor'umuzdaki görevimizi toplam 4 şampiyonlukla tamamlama kararını aldık.

ozcan-cetav-04.jpg

Can-ı gönülden inanıyorum ki, Aydınspor'umuz hakkettiği profesyonel liglere yeniden dahil olacak, eskisi gibi adından sürekli bahsettirecektir. Kulübümüzün amatör ligde mücadele etmesine ve tüm dış baskılara rağmen Şanlı Yoncamızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, bu şanlı göreve gelecek yeni yönetim kuruluna sonsuz başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum