Ayla Aksu Üst Üste İkinci Toplamda Beşinci Defa Tekler Şampiyonu

Ayla Aksu Üst Üste İkinci Toplamda Beşinci Defa Tekler Şampiyonu

Genç raket Ayla Aksu Antalya Belek'te gerçekleştirilen Tennis Organisation Cup'ı kazanmasıyla beraber üst üste ikinci toplamda beşinci defa şampiyonluğa erişti.

Antalya'da düzenlenen karşılaşmalarda raketini eline alan 19 yaşındaki Ayla Aksu, üst üste ikinci, toplamdaki beşinci ITF tekler zaferine uzandı. Erkekler mücadelesinde ise Anıl Yüksel ikinci oldu.

Türkiye’nin yıl boyunca ev sahipliği yaptığı ITF turnuvalarının 19. haftasına da Ayla Aksu damgası vuruldu. 19 yaşındaki Aksu, Antalya Belek’te gerçekleşen Tennis Organisation Cup’ta mutlu sona ulaşarak arka arkaya ikinci, toplamdaki beşinci şampiyonluğunu elde etti.

Sırasıyla Kolombiyalı, Japon, Alman ve Britanyalı rakiplerini set vermeden geçtikten sonra finalde ABD’li Sarah Lee ile karşılaşan Ayla, büyük çekişmeye sahne olan maçtan galip ayrılmayı başardı. İki buçuk saat sonunda 6-1, 4-6, 7-6 ile sevinen Aksu, büyük ödülün sahibi oldu.

Ayla Aksu

ANIL YÜKSEL İKİNCİ

Aynı adresteki erkekler mücadelesini ise Anıl Yüksel ikincilikle tamamladı. Kariyerinin ikinci tekler finalinde boy gösteren Yüksel, Avusturyalı 1 numaralı seribaşı Dennis Novak’a 6-1, 6-3’lük setlerle yenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.