Aylin Nazlıaka'dan Başkan Duran'a ziyaret!

Aylin Nazlıaka'dan Başkan Duran'a ziyaret!

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkan yardımcıları Ayten Gülsever, Hatice Semerci, Nurşen Balcı, Füsun Sökmez, İzmir İl Başkanı Nurdan Şenkal Uçar, İl Kadın Kolları Başkan yardımcısı Sedef Uysal, Genel Başkan Nazlıaka'yı Tire ziyaretinde yalnız bırakmadı.

img-20210303-wa0014.jpg

Tire Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Belediyesi'nin sosyal projeleri ve hizmetlerinden bahsetti. Başkan Duran gerçekleşen hizmetlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde çalıştıklarını belirterek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de teşekkür etti. 

img-20210303-wa0016.jpg

Duran'ın hizmetlerini yakından takip ettiğini ifade eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, anne-çocuk merkezleri ve kadın danışma merkezinin faaliyetleri, sosyal projeler, kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık gibi hizmetleri için Başkan Duran'a teşekkür edip, görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Duran ve eşi Necibe Duran, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve misafirlere incir, ceviz, zeytinyağı ve Tire 'nin yöresel el sanatlarından oluşan hediyelerini takdim etti.

img-20210303-wa0020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.