Aylin Süphandağlı'dan duygusal mesaj!

Aylin Süphandağlı'dan duygusal mesaj!

2016 yılında aramızdan ayrılan Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Can Süphandağlı'yı eşi Aylin Süphandağlı sosyal medyadan andı.

Beynindeki rahatsızlıktan dolayı ameliyat olan ardından tedavisine hastanede devam edilirken hayatını kaybeden Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Can Süphandağlı'nın acı haberi ailesi ve meslektaşlarını üzüntüye boğmuştu.

74840229_2449329991802574_1805800930675785728_n.jpg

Eşinin hayatını kaybetmesinin üstünden 3 yıl geçen  Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aylin Süphandağlı duygu yüklü bir mesaj paylaştı.

aylin-can-suphandagli_11.jpg

Sosyal meydadan duygularını aktaran Süphandağlı, "20 kasım sabaha karşı çalan bir telefon seni benden aldı bu bir son gibi görünse de sonun başlangıcı oldu.Sensiz ama seninle bir yaşamın başlangıcı.Kim bilebilir daha kaç 20 kasım daha yaşayacağız bu buruk sabahları Sensizlik mi zor yoksa seni sensiz yaşamak mı? Bana evlatlarına ailene dostlarına bıraktığın kocaman sevgi dolu yüreğin ilkeli dürüst yaşantın bizlere en büyük mirasın Seni sadece yitirdiğim gün anmak bana çok acı veriyor ,biz seni hergün her saat her dakika anıyoruz seni sensiz yaşıyoruz. Seni çok ama çok seviyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.