Aynur Çetin: "Daha güzel bir Bayraklı mümkün"

Aynur Çetin: "Daha güzel bir Bayraklı mümkün"

Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı, Ak Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Aynur Çetin, hizmet ihtiyacı karşılanmış ve insanların daha mutlu yaşayacağı bir Bayraklı’nın Ak Belediyecilik’le mümkün olduğunu söyledi.

Bayraklı Belediye Meclis Üyesi olarak yaklaşık 4 yıldır halkın gerçek sorunlarını meclise taşıdığını belirten Aynur Çetin, “Artık bu sorunları meclise taşıyıp, umutsuzca başkalarından çözüm beklemek yerine, Belediye Başkan Aday Adayı olarak, partim beni tercih ettiğinde yada başka bir arkadaşımızla Bayraklı’yı Ak Belediyecilikle tanıştırdığımızda, bu sorunları bizzat çözen, Bayraklı halkına hak ettiği hizmetleri üreten kişi olmak istiyorum” dedi. Ak Partili Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Çetin, aday adayı olma gerekçelerini ise şöyle anlattı:

VATANDAŞ SORUNLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKILDI

“Bayraklı yıllardır, günün kurtarıldığı yerel hizmet anlayışı nedeniyle kaderine terkedilmiş, vatandaşların sorunlarla yaşamak zorunda bırakıldığı bir ilçe. Mevcut Belediye Başkanı iki dönem boyunca oturduğu makamda halktan kopuk bir hizmet ve siyaset anlayışı izledi. Çözüm odaklı projeler üretmek yerine, kamuoyu ve vatandaşı tatmin eden projeler ile çözüm getiremediği için dağ gibi büyüyen sorunların tam ortasında oturan, meclis toplantılarına dahi 5 aydır hiçbir şekilde gelmeyen, CHP’li meclis üyeleri ile bile kavgalı bir belediye başkanı oldu.

Bayraklı'nın sorunları bugünün sorunları değil, yıllardır süregelmiş ve çözüm üretilmemiş sorunlardır. Bayraklı'da vatandaşlarımız artık sorunlarına çözüm bulunmasını istiyor. Bu çözümün tek adresi ise Ak Parti Belediyecilik anlayışıdır. Bayraklı’da yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir bölümü, ülkemizin farklı şehir ve köylerinden uzun yıllardan bu yana göçüp gelmiş ve Bayraklı’ya yerleşmiş kişiledir. Ak Belediyecilikle hizmet üretilen doğup büyüdükleri kentlere ziyarete gidip döndüklerinde, Ak Belediyeciliğin vatandaşa hizmette çağ atlatan farkına bizzat şahit oluyorlar. Vatandaşlar artık gerçeği görüyor. Bayraklı' da çözümün adresinin AK Parti Belediyeciliği olduğunu biliyor.”

aynur-cetin-(2).jpeg

BAYRAKLI İZMİR’İN EN PRESTİJLİ İLÇESİ OLACAK

Bayraklı’nın iyi bir hizmet kalitesi ile kısa sürede İzmir'in en prestijli ilçesi olabileceğini anlatan Çetin, “Bayraklı coğrafi konum itibari ile İzmir'in potansiyeli en yüksek ilçesi durumundadır. Ancak şimdiye kadar vizyonsuz yönetim ile Bayraklı, İzmir'deki diğer tüm ilçelerin gerisinde kaldı. AK Parti Bayraklı'da vizyon sahibi yönetimi ile çok şey başaracak. Bayraklı'ya hükümet tarafından yapılan Şehir Hastanesi bunun sadece bir örneğidir” dedi.

SORUNLARINI DA BİLİYORUM ÇÖZÜMLERİNİ DE

Bayraklı’nın ve Bayraklı’da yaşayan halkın sorunlarını, belediyeden beklentilerini çok iyi bildiğini de anımsatan Aynur Çetin, “Ak Parti’de uzun yıllardır siyaset yapmış olmam, siyaseti masa başında değil de, sokakta vatandaşın bizzat arasında yapmış olmam, üzerine 4 yıldan beri Bayraklı Belediye Meclisinde Ak Partili meclis üyesi ve grup sözcülüğü görevim nedeniyle, Bayraklı’nın geçmiş ve güncel sorunlarını bizzat müşahede etmem ve çözümün Ak Parti Belediyeciliği ile mümkün olması ve o çözümün bir parçası olmak istemem nedeniyle, aday adaylığı başvurumu yaptım.

BİR KADIN BAŞKAN ÇOK ŞEY BAŞARIR

Kadının sosyal toplumda her alanda olduğu üzere yerel hizmette, Belediye Yönetimlerinde de muhakkak var olması gerektiğine inanıyorum. Kadın elinin değdiği tüm yaşam ortamlarının güzelleştiğine, iyileştiğine inanıyorum. Ve seçmen nüfusunun yarısının kadınlardan oluştuğu Bayraklı’da, bir kadın adayın çok şey başarabileceğine inanıyorum” diye konuştu.

DÜRÜST, ŞEFFAF, HESAP VEREBİLİR BİR BELEDİYE

Bu inanç ve anlayışla Bayraklı’yı çağdaş, modern ve herkes için yaşanabilir bir kent haline getirmek üzere yola çıktığını ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bütçesini gün be gün güçlendirecek, kaynaklarını kent halkının çevre yaşam standartları ile birlikte yükseltecek bir belediyecilik anlayışını getirmek üzere yola çıktık. Dürüst, şeffaf ve hesap verilebilir, denetlenebilir bir belediyecilik anlayışını getirmek üzere yola çıktık. Hizmette adil olmak üzere yola çıktık. Bayraklı’yı hak ettiği, layık olduğu belediyecilik hizmeti ile buluşturup, İzmir’de 5000 yıllık kent merkezi olan bu bölgenin yıldızını parlatmak istiyoruz. Bayraklı’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın, Belediyecilikten yana yüzünün artık gülmesini istiyoruz.

BU SEÇİMLER BAYRAKLI İÇİN BİR FIRSAT

Önümüzdeki Mart 2019 yerel seçimlerinin bunun için bir fırsat olduğunu, Bayraklı’da yaşayan vatandaşlarımızın bu fırsatı, Ak Parti Belediyeciliğini tercih edip en iyi şekilde kullanacaklarına inanıyor, partimizden müracaat etmiş tüm belediye başkan aday adaylarımıza da başarılar diliyorum.”

a-011.jpg

AYNUR ÇETİN KİMDİR?

08.12.1972’de Denizli Merkez İlçede işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin üç kız çocuğundan en büyüğü olarak doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Denizli’de tamamladım ve 1989 yılında Matematik Bölümünden okul 1.liğiyle mezun oldum. Aynı yıl üniversite sınavı sonucunda İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde öğrenime başladım. 1991 yılına kadar Mimarlık Bölümü öğrenimime devam ettim ancak asıl idealimdeki mesleğin avukatlık olması nedeniyle 1992 yılında tekrar üniversite sınavına girerek İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesine devam ettim. Hukuk Fakültesinden 1997 yılında mezun olup, İzmir Barosunda 1 yıllık avukatlık stajımı yaptım. Halen İzmir Barosuna kayıtlı olarak Bayraklı’da serbest avukat olarak avukatlık mesleğimi icra etmekteyim. 30 yıldır Bayraklı’da yaşamaktayım. Biri 26 yaşında,  halen birlikte çalıştığım ve avukat olan oğlum ve diğeri 14 yaşında lise öğrenimine devam eden kızım ile birlikte Bayraklı’da ikamet etmekteyim. 2011 yılı Kasım ayı itibarıyla Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanlığında üyelik müracaatımı yaptım. 2013 yılı başında İlçe Başkanı Ali Aslan yönetimindeki ilçe ana kademede yönetim kurulu üyeliğim ve parti çalışmalarım olmuştur. 2014 yılı Mahalli İdareler Seçimleri için ana kademe üyeliğinden istifa ederek belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatım sonrasında, 16 sırada adayı ve akabinde 2015 yılı Ocak ayında 1.yedek olarak Belediye Meclisine asaleten kabul edildim. Bugüne kadar partim adına partimin tüm siyasi çalışmalarında değişik kademelerde, farklı görevler aldım. 2019 Yılı 30 Martta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Bayraklı Belediyesi Başkanlığı için özellikle kadın siyasetçi misyonumun tarafıma yüklediği sorumluluk duygusu ile partim Adalet ve Kalkınma Partisinin Bayraklı Belediye Başkanlığı aday adayı olarak müracaat ettim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.