Ayşen Zeybekci, 'İzmirlinin sorunları ortak"

Ayşen Zeybekci, 'İzmirlinin sorunları ortak"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ev ve kurum ziyaretleri ile sahada İzmirli kadınlarla bir araya geliyor.

Kadınların sosyal sorumluluk projelerinde öncü olması gerektiğini ifade eden “İzmirli kadınlardan oldukça pozitif geri dönüş aldım” dedi.

Bornova ve Narlıdere’de davetlere katılan Ayşen Zeybekci, vatandaşın sorun ve taleplerini eşi Nihat Zeybekci'ye ilettiğini belirterek, “Biz kadınlar sahada hızımızı kesmeden var gücümüzle çalışmaya, vatandaşlara Nihat beyin bu güzel şehre getireceği hizmetleri anlatmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

unnamed-(16)-003.jpg

‘TÜRK KADINI ŞEFKATTİR’

 Kadınların toplumda değer ve önemine değinen Ayşen Zeybekci, sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaparak bu konuda kadınların her zaman öncü olmasını belirtti. Geçmiş dönemde Denizli’de hayırseverlerden aldığı gelinlikten beyaz eşyaya, kıyafetten mobilyaya kadar her çeşit yardımı, ihtiyaç sahibinin evine kadar götüren Sevgi Eli projesine öncü olduğunu ifade eden Ayşen Zeybekci, 2007’de 4700 aileye kıyafet yardımında bulunulduğunu söyledi. Neredeyse günde 1 aileye ev yardım edildiğini, 2007’de 360 aileye buzdolabından, çamaşır makinesine, yatak odasından oturma grubuna kadar ev eşyası gönderildiğini belirten Ayşen Zeybekci, bu gibi projeler ile toplumda her kesim insanın yüreğine dokunulduğunu sözlerine ekledi.

‘İZMİRLİNİN SORUNLARI ORTAK’

 Yaptığı ziyaretlerde ve ortaya çıkan anketlerde İzmir’de ortak sorunlar olduğuna değinen Ayşen Zeybekci, “Toplamda 150 bin kişiyi kapsayan ankette hemen her vatandaşın derdi aynı. Çöp, kanalizasyon, altyapı. Binlerce yıllık tarihi ile inanılmaz doğal güzellikler İzmir’de mevcut. Hem doğa harikası bir şehir hem de kaplıca ve denizin bir arada olduğu nadir illerden birisi. Ama bu güzelliklerin üzeri örtülmemelidir. Nihat Bey İzmir’i dünyanın dönüp bakacağı bir şehre büründürmek için var gücüyle sahada çalışıyor. Bizim en çok konuştuğumuz ve talep aldığımız konular altyapı, imar, iş gibi birçok alanı kapsıyor. Nihat beyin sivil toplum kuruluşlarından belediye başkanlığına ve bakanlığa kadar birçok alanda tecrübesi var. Nihat bey bu tecrübelerini İzmir'e aktaracak” dedi. Ayşen Zeybekci, gün boyu katıldığı programların ardından akşam eşi Nihat Zeybekci ile Bayraklı’da Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.