Ayvalık'ta dördüncü mahalleevi açılışa hazır!

Ayvalık'ta dördüncü mahalleevi açılışa hazır!

Başkan Ergin, seçim öncesi sözünü verdiği projelerinin arasında yer alan mahalleevlerini yaşama geçirmeye devam ediyor

Hamdi Bey Mahallesi’nde açma hazırlıkları tamamlanan dördüncü mahalleevini ziyaret eden Belediye Başkanı Mesut Ergin, Mahalle Muhtarı Rafet Taşkara ve gönüllü vatandaşlarla yapılan son hazırlıkları denetledi.

dorduncu-mahalleevi-acilisa-hazir-(1).jpg

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği, mahalleevleriyle, olanakları sınırlı öğrencilerin ve ailelerin yanında yer aldıklarını, onlara hizmet götürdüklerini belirten Başkan Ergin, mahalleevleri açmaya devam edeceklerini söyledi. Ergin, “Pandemi nedeniyle açılışını ertelediğimiz mahalleevinde Ayvalık Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, eğitimden geri kalmamalarını sağlamak için öğrencilerimize gönüllü yurttaşlarla dayanışma içinde tabletlerini ulaştırdık. İnternet erişimini sağladık” dedi.

dorduncu-mahalleevi-acilisa-hazir-(3).jpg

 Bundan sonraki hedeflerinin mahallede yaşayanlara ekonomik katkı sağlayacak hizmetlere yönelmek olduğunu vurgulayan Ergin, en büyük ihtiyacın ekonomik gereksinimler olduğunu ifade etti. Önümüzdeki süreçte, müzik atölyesi, ardından sabunhane, dikiş atölyesi gibi uygulamak istedikleri projeleri ardı ardına yaşama geçireceklerini söyleyen Ergin, “Eğitim ve  öğretime destek olacak etüt projelerimiz var. Daha sonra vatandaşlarımıza psikolojik danışmanlık yapacak söyleşilerimiz olacak. İyi günlerinde de kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanında olmak istiyoruz. Hedefe götürecek her türlü projeye kapımız açık. Mahallenin ihtiyacını neyin gidermesi gerekiyorsa, burada uygulamak istiyoruz" diye konuştu.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.