Aziz Yıldırım Yenilgilerde Pereira'yı Suçladı

Aziz Yıldırım Yenilgilerde Pereira'yı Suçladı

Konya Torkuspor müsabakasının ardından Aziz Yıldırım'ın kardeşine ve Mahmut Yıldırım'a Pereira'yı şikayet ettiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından havaalanında Genel Sekreter Mahmut Uslu ve Yönetim Kurulu'nda olan Ali Yıldırım ile konuşmuştu. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu'ya Osmanlıspor ve Torku Konyaspor karşılaşmalarındaki yenilgiden dolayı Pereira'yı suçlayan bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım, oynanan son iki karşılaşmada Fenerbahçe'nin kaybettiği 5 puanın faturasını Vitor Pereira'ya çıkardı. Torku Konyaspor karşılaşmasından dönen Yıldırım havaalanında, Mahmut Uslu ve kulüp yönetiminde yer alan kardeşi Ali Yıldırım'a konuşarak, Pereira'nın derdinin ne olduğunu sordu.

Havaalanında yapılan mini toplantıda, kardeşi ve Mahmut uslu ile ayaküstü konuştu. Yıldırım'ın, resmiyete dökmeden Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbolun başına getirdiği Ali Yıldırım'a Samandıra'yı emanet ederek, tüm sorumluğu kendisine bıraktığını, olan her şeyden kendisini sorumlu tutacağını söyledi. Genel Sekreter'e de dert dinlemek istemediğini ifade eden Yıldırım, kardeşinin olan biten her şeyden Uslu'yu haberdar edeceğini, Uslu'nun da ne ceza gerekiyorsa uygulayacağı talimatını verdi.

Fenerbahçeli futbolcular gergin

Şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşayan takımda kontrollerini arttıran Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuların gergin olduğunu ve bunun Vitor Pereira'dan kaynaklandığını iki yöneticiye söyledikten sonra, Mahmut Uslu'ya, Pereira'nın derdinin ne olduğunu ve neden bu kadar gergin olduğunu sordu.

Genel Sekreter Mahmut Uslu ayrıca, yönetici Ömer Temelli ve idari menajer Hasan Çetinkaya'ya, Yıldırım'ın şampiyonluk konusunda tahammülü olmadığı belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.